Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 96 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Results 41 to 50 of 960

Thread: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Quote Originally Posted by rosypetal2004 View Post
    prepei na vreis UNOFFICIAL firm file pou na kanei ta kolpa
    ta xoume ksanapei merikes selides piso an katseis na meletiseis ;)
    efxaristo poli file.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dinos3 View Post
    τα δυο πακετα εσπασαν και παιζουν μονο με edision argus pingulux προς το παρον
    trekste pedia na agorasete pingulux ,na prolavete ,protou teliosi to stock ke minete mpukala !!
    ego pira 7 gia olous tous sigenis mou ,gia pesmou file mou an exeis tin eugeni kalosini pou tha vro to logismiko ????

Junior Member
    Uploads
    0

ευγενική πρόταση μου είναι να κοιτάξεις τον τύπο που έχει μόνο ένα post και υπερασπίζεται κάτι που είναι άτοπο! μήπως λέω είναι ο ίδιος ή φίλος του?
    το να πετάμε ένα ξερό αρχίζει μία ένταση δεν νομίζω ότι ακούγεται τόσο ωραίο
    κάποιοι εδώ μέσα βοηθάμε και κάποιοι άλλοι απλά πετάνε διάφορα και τίποτα δεν προσφέρουν.......κοίταξε το αυτό αν έχεις την καλοσύνη...

you are always welcome

:) χα χα χα ωραίος!
    γι'αυτό πετάει κάτι και χάνεται συμφορουμίτη......ξεπουλάει τώρα και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με μας τους ανίδεους
    σύλληψη του αντιπρόσωπου της edision στην Κύπρο ως συνεργός στις υποθέσεις

"Παράνομος διαμοιρασμός δορυφορικού σήματος συνδρομητικών καναλιών"

εδώ το αστυνομικό δελτίο ενημέρωσης

Αναφορικά με Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 13/2/2014 Παράνομος διαμοιρασμός δορυφορικού σήματος συνδρομητικών καναλιών Εντοπισμός κεντρικών εξυπηρετητών - Συλλήψεις

Αναφορικά με την πιο πάνω υπόθεση, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
    Τη σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 94 αποκωδικοποιητές, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία φορητή μονάδα αποθήκευσης μνήμης και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

re les na ta lene sobara??

δεν πιστευω να σου πεσουν τα πεταταλα τωρα μ αυτο που διαβασες!!!!! ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ

Member
    Uploads
    0

Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν εχω γραψει στο σωστο thread αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω τον progressiv hd compact και θελω να ρωτησω επειδη καποια καναλια μου εχουν κλειδωσει,ποιο software ειναι το τελευταιο?Εχω κατεβασει το τελευταιο απο εδω h@@p://www.sat-soft.net/index.php/10...iv/11-software .Υπαρχει καποιο αλλο,που ειναι νεοτερο απο αυτο?Ευχαριστω εκ τοω προτερων

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

σύλληψη του αντιπρόσωπου της edision στην Κύπρο ως συνεργός στις υποθέσεις

"Παράνομος διαμοιρασμός δορυφορικού σήματος συνδρομητικών καναλιών"

εδώ το αστυνομικό δελτίο ενημέρωσης

Αναφορικά με Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 13/2/2014 Παράνομος διαμοιρασμός δορυφορικού σήματος συνδρομητικών καναλιών Εντοπισμός κεντρικών εξυπηρετητών - Συλλήψεις

Αναφορικά με την πιο πάνω υπόθεση, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
    Τη σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 94 αποκωδικοποιητές, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία φορητή μονάδα αποθήκευσης μνήμης και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

re les na ta lene sobara??
    δεν πιστευω να σου πεσουν τα πεταταλα τωρα μ αυτο που διαβασες!!!!! ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ

Τι να διαβασει βρε φιλαρακι. Εσυ το εχεις διαβασει το δελτιο τυπου; ΟΧΙ. Απλα εκανες ενα copy-paste απο καποια αλλη ιστοσελιδα,
    και νομιζεις οτι βρηκες και εγω δεν ξερω τι......
    Το δελτιο οπως λεει και ο rosypetal δεν αναφερει τιποτα για edision κτλ. Ειναι ενα δελτιο συμπληρωματικο του Αστυνομικου Δελτιου Αρ. 1, ημερομηνιας 13/2/2014.
    Το οποιο αναφεροτανε σε συληψη ατομων για διαμοιρασμο IPTV (streaming) υπηρεσιων....

Και για οσους θελουν να τα διαβασουν αυτο ειναι το δ.τ. 2 (που αντεγραψε ο φιλος μας απο τα γραφομενα ενος παιδιου απο αλλη ιστοσελιδα) παρμενο απο το δελτιο τυπου της Κυπριακης Αστυνομιας deltio 2-1.rar που ειναι συμπληρωματικο αυτου του δελτιου deltio 1.rar.
    Τα δελτια ειναι αυτουσια και δεν εχω αφαιρεσει τιποτα, γι' αυτο αναφερονται και αλλα περιστατικα και ειναι κατεβασμενα απο εδω κι απο εδω.

Junior Member
    Uploads
    0

πρωτον δεν το εγραψα εγω οπως λεει ο ο σιαφαρι η ροζυπεταλ η οτι αλλο ονομα εχει και δευτερον εγω το ξερω πριν βγει το δελτιο τυπου ακομα και ξερω και ποιοι του εδιναν του κυπριου και ειναι οντως απο την edision.

ΥΓ.ρε συ ροζυπεταλ η σιαφαρι επειδη δεν σου ειπα το σερβερ δεν σημαινει οτι με αυτο που κανεις οτι θα σου τον δωσω.απλα καρ.....ης γινεσαι

Παρακαλω οχι τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι......

Uploads
    9

πρωτον δεν το εγραψα εγω οπως λεει ο ο σιαφαρι η ροζυπεταλ η οτι αλλο ονομα εχει
    i) Ουτε ο rosypetal ουτε εγω ειπαμε οτι το εγραψες αλλα οτι το αντεγραψες και προφανως οταν λες......
    ........δεν πιστευω να σου πεσουν τα πεταταλα τωρα μ αυτο που διαβασες!!!!! ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ
    ......το γραφεις για να αποδειξεις κατι.....

....και δευτερον εγω το ξερω πριν βγει το δελτιο τυπου ακομα και ξερω και ποιοι του εδιναν του κυπριου και ειναι οντως απο την edision.
    ii).....Εχεις διαβασει τα δελτια τυπου;.......
    Σε αυτο που αναφερεσαι μιλαει για διαμοιρασμο μεσω IPTV, πως αλλοιως να στο πω, streaming που λενε και στο χωριο μου και ΟΧΙ cs.Και επειδη δεν θα κανεις τον κοπο να το διαβασεις, να τι γραφει: ".....Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αφού λάμβαναν εικόνα από τους αποκωδικοποιητές, την μετέτρεπαν σε ζωντανή εικόνα και μέσω διαδικτύου, την διαμοίραζαν σε πελάτες στην Κύπρο και στο εξωτερικό......"

Εγω πιστευω παντως οτι η συγκεκριμενη ιστορια, αρχισε να κουραζει και το σταματαω εδω,
    για να μην ριξω κι εγω νερο στον μυλο.....
    Απλα θα περιμενω για να στειλω στον κουβα οτι (πιστευω οτι) ειναι ασχετο......

New Member
    Uploads
    0

ΜΕ 1 ΜΟΝΟ post ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΤΟΜΟ!!!
    η βλακεία όμως δεν έγγειται εκεί αλλά στο ότι είσαι παντελώς ανίδεως από δορυφορικά

η χαζομάρα που έγραψες αφορά το ότι η κάρτα είναι παντρεμένη με τον δέκτη και τίποτα άλλο
    αυτό όχι για να σου απαντήσω αλλά για να καταλαβαίνουν κάποιοι που πραγματικά θέλουν να μαθαίνουν και δεν κάνουν τους εξυπνάκηδες σαν κι εσένα που τα παίρνεις όλα μασημένη τροφή
    Και μετά ξύπνησες! ! Προτρέπω τον φίλο να κοιτάξει όντως τις ip adress και θα δει ότι λες χαζομάρα.

Εγώ απάντησα μόνο σε ένα πράγμα, εάν είναι δηλαδή εφικτό να δουλεύει ένα λογισμικό σε ένα μηχάνημα και όχι σε ένα δεύτερο, ίδιας πλατφορμας δε, άλλης εταιρίας μεν.
    Και ναι αυτό ειναι εφικτό, διότι όλα τα broadcom εχουν σειριακό αριθμό, έτσι μπορεί η εταιρεία, edision για παράδειγμα, να παντρέψει το λογισμικό.
    Εδώ ρε φίλε υπάρχουν oscam πιυ δουλεύουν με μόνο μία κάρτα στο λογισμικό θα κολλήσουν;

Για τους κυπριους το ξέρει όλος ο κόσμος iptv μοίραζαν όχι cs.

Αντε λοιπον στην ευχή της Παναγίας με τα κόμπλεξ που βγάζετε αναμεταξύ σας. Δηλαδη εαν ημουν με την δική δου γνώμη θα ήμασταν ένας user;

Uploads
    9

Ο χρηστης rosypetal2004 εβρισε ενα αλλο μελος της κοινοτητας μας.
    Ελπιζουμε να τον ξαναδουμε οταν θα τελειωσει η περιοδος που θα ειναι αποκλεισμενος (7 ημερες) ......

Uploads
    9

Και για να επανελθουμε στην ροη του thread, αν καποιος γνωριζει ας απαντησει στον Πετρο ......

Quote Originally Posted by petros1969 View Post
    Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν εχω γραψει στο σωστο thread αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω τον progressiv hd compact και θελω να ρωτησω επειδη καποια καναλια μου εχουν κλειδωσει,ποιο software ειναι το τελευταιο?Εχω κατεβασει το τελευταιο απο εδω h@@p://www.sat-soft.net/index.php/10...iv/11-software .Υπαρχει καποιο αλλο,που ειναι νεοτερο απο αυτο?Ευχαριστω εκ τοω προτερων

Page 5 of 96 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Advertise Here