Γιατι παιρνει αρχειο κλειδιων κατευθειαν.Ουτε χειροκινητα ουτε τιποτα.
Γιατι παιρνει αρχειο κλειδιων κατευθειαν.Ουτε χειροκινητα ουτε τιποτα.
Και γιατι να μη περασεις απο σατσοφτ η iltv ρε πετρο...εκτος αν αυτο το πατς εχει πιο πολυ πραμα μεσα...
andro1980 απο satsoft εχω κι εγω την τελευταια.Αλλα οπως τα ειπαμε και παλιοτερα,περα απο μπισκοτα χειροκινητα απο αλλες κωδικοποιησεις δεν....Μαλιστα στο φορουμ της edision πριν απο κανα μηνα εγραφαν οι devs οτι θα εβγαζαν καινουργια αναβαθμιση αλλα φαινεται τελικα οτι μαλλον"παρατησαν"τον δεκτη.Η πατεντα για την οποια γραφουν στο Γερμανικο φορουμ σου δινει την δυνατοτητα μεσω mcaskey να περασεις οποιαδηποτε κλαδι θελεις κι απο αλλες κωδικοποιησεις,χωρις να παιδευεσαι χειροκινητα.Αν υπαρχει καποιος αλλος που εχει διαβασει κατι αντιστοιχο η που το ξερει,ας μας πει πως γινεται αναλυτικα(αν θελει μπορω να του στειλω τα λινκ μεσω pm)
Σωστα μιλας πετρο.και οντως εκτος των μπισκοτων νεκρα ..αυτο το ψυλλιαστηκα κι εγω για τις αναβαθμισεις..αν θες στειλε μου τα λινκ μπας και βγαλω καμια ακρη τι εχουμε να χασουμε.κατι ψιλα γερμαν γνωριζω αν και τα χω χρονια θαμμενα..!
![]()
Den arkei na valeis to....kladi,an to soft den ta ypostirizei.Dwron adwron!!.
Πετρο δικαιωθηκες βγαλαν αναβαθμιση για προγκρεσσιβ...
Τα λινκ τα ριξα μια προχειρη ματια θα τα ξαναδω καλυτερα ισως και αργοτερα..στο δευτερο μιλαν για τις αλλες που φερνει το πατς στο wifi και στις εγγραφες του δεκτη
Το αλλο ειναι το σημαντικο..το πως το περνας εναι ο κλασικος τροπος.το αρχειο στο ρουτ του usb ,κλπ..αλλα θα το κοιταξω πολυ καλυτερα αμεσα.
Τωρα για να δουμε τι εφερε αυτη η αναβαθμιση...καλο καψιμο![]()
Να σου πω κι εγω σε λιγη ωρα θα παω να καω...συνηθως περναν περα απ αυτα που αναφερουν...για να δουμε..
Παντως με τον εντιτορ μακαρι να καναν κατι...το πιο σημαντικο..
Καλημερα!
Λοιπον την περασα την τελευταια για προγκρεσιβ.ουσιαστικα ιδιο λογισμικο,δεν ξερω για αλλους δορυφορους αλλα για hb η διαφορα ειναι πως ξανανοιγει το mezzo και ανοιγουν πολυ πιο γρηγορα τα καναλια του srg..δεν ξερω αν μου ξεφυγε κατι..εντιτορ νομιζω ολοιδιος..