---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
οπως τα λες ειναι εχω δοκιμασει σχεδον ολα οσα δεχεται ο πινγκο το openatv καλο αλλα βαρυ για τον δεκτη τωρα φοραω ενα openpli καλα παει προς το παρoν
memory 114mb used 56.73% free 43.27%
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!! θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής: έχω αποθηκευμένο όλο τον astra 19,2 με λίστες στο δέκτη και πάω να σκανάρω τον 16Ε και βγάζει μήνυμα :΄΄Δεν υπάρχει χώρος στη μνήμη΄΄. o δέκτης φοράει την 1.6.71. έχει ιδέα κανείς τι να κάνω???
Ποιο δεκτη εχεις?
έχω τον argus miniplus highspped 2 in 1..ευχαριστώ!!!
Αν θυμαμαι καλα εχει μνημη 6000 καναλιων. Σβησε οτι καναλια κλειδωμενα δεν χρειαζεσαι, ραδιοφωνα και ξανασκαναρε
Καλημερα.
Γνωριζει καποιος γιατι σε μερικους δορυφορους π.χ στον Hellas Sat που εκανα τωρα αναζητηση τα καναλια εμφανιζονται αρχικα χωρις το κανονικο τους ονομα ?
Τα περισσοτερα εμφανιζονται με το προθεμα PT και εναν τετραψηφιο αριθμο και σιγα σιγα εμφανιζονται τα κανονικα τους ονοματα..
Σημειωση ο δορυφορος δεν υπηρχε στον δεκτη τον εφτιαξα εγω...Ο δεκτης ειναι ο Argus pingulux mini
ευχαριστώ για τη συμβουλή. το σύνολο των καναλιών μου αυτή τη στιγμή είναι μόλις 1050 όμως... δοκίμασα 2-3 επανεκκινήσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει..
Κανε ενα backup το firmware σε 1 usb στικακι, για να μπορεις να επαναφερεις τα καναλια οπως ηταν. Σβησε τα καναλια που εχεις, δοκιμασε να σκαναρεις τον 16ε να δεις αν σου βγαζει ακομα αυτο το μηνυμα
----------------------------------------