Pershendetje , sapo mora nje cloud ibox3 dhe sapo shfaqet figura ne kanalet tokesore nuk mund ta nderroj dot me kanalin me ane te pultit sepse gjysma e butonave nuk pergjigjen , ndersa me web interface pergjigjet shume mire, kjo me ndodh vetem tek kanalet tokesore, e kam provuar ti testoj te gjitha konfigurimet e dvb-t2 por pa rezultat. Nuk e di nese ju ka ndodhur ndonjerit prej juve.
Faleminderit
o vllezer, kur blini dicka, behuni te kujdesshem aq me keq qe po blini nje clon,
dhe ne e dim mir se sa mund te presesh nga nje clon.por mund te marresh e clonin e nje cloni,
ne treg esht hedhur cloni i cloud-ibox3, ky clon esht tejmase problematik prandaj beni kujdes kur contaktoni me furnitoret qe te merrni produktin qe kerkoni, ne nje postim me lart kam treguar si te evitoni marrjen e nje cloni, edhe un e kam nje te till. po cloud originall i bera bootin e ri i kalova edhe blackhol 2.1.0.1, dhe jam shum i kenaqur
kisha nje cloud ibox3 me board QCKING mu demtua bootloaderi megjithate i bera jtag dhe i hodha boot loader tani ndizet mirepo nuk arrij ti hedh dot image sa here perpiqem ti hedh image me bllokohet nuk e di ka ndonje image te vecante per aparatin me board QCKING
po ju jap dhe nje foto te boardit sepse nuk jam i qarte n.q.s eshte QCKING