cloud ibox2 aparati me kot qe me ka rene ne dore ndonjehere. larg nga prodhimet kineze.
Jam nga Durrėsi .Disponoj njė marrės satelitor Cloud Ibox II,por kur tring kaloi komplet nė HD,nuk mė hapte asnjė kanal tė tringut,prandaj i bėra update online aparatit edhe pse e dija qė ishte me rrezik,dhe tani aparati nuk punon.Vetėm ndizet,mban tė ndezur dritėn e kuqe dhe nė ekran duket pamja IPTV,lidhet me DCC,me FTP,nuk punon telekomanda,pra siē duket ka dėmtuar flash-in dhe duhet JTAG,por unė nuk kam paisjen e duhur.Nė se dikush nė forum e disponon kėtė paisje ,ju lutem mė dėrgoni PM,numrin tuaj tė celularit,ditėn kur mund tė vij nė Tiranė dhe ēmimin sa kushton.Ju falemnderit!
Mirmbrema djema.
Kush mundet me postu ndonje imazh te mire qe punon pa probleme me Ts media,per
arsye se imazhi qe disponoj nuk po punon me Ts media,pra video nuk ben play.
Ju faleminderit djema
I nderuar bobimilo!
Nuk mund t,ju dėrgoj fotografi sepse nuk kam aparat celular tė tillė,por jam shumė i sigurtė se aparati im ėshtė Cloud Ibox II (jo II Plus).Brenda ka kėtė shkrim:Ari Digital DDT-1000HD R1.0 Kishte imazhin OPEN PLi 4.0 dhe kernel 3.9.1.Falemnderit!
Para disa kohesh bleva dy aparate cloud ibox3 dhe te dy me dhane te njejtin difekt nuk ndizeshin me kishin djegur nje tranzistor UTC LD1117A e porosita e ndrova por ma dogji prape
Nuk e di nqs i ka rastisur dikujt apo ka ndonje informacion te me ndihmoje