Cloud Ibox 1 eshte 100 here me mire, sesa Cloud 2, edhe pse ky i dyti eshte me parametra hardware me te larte, por me cmim me te ulet, se CB1.. E kam pas thene ketu ne forum, per problemin , qe ka me tunerin, mire po, dikush me fshiu postimin...
![]()
Cloud Ibox 1 eshte 100 here me mire, sesa Cloud 2, edhe pse ky i dyti eshte me parametra hardware me te larte, por me cmim me te ulet, se CB1.. E kam pas thene ketu ne forum, per problemin , qe ka me tunerin, mire po, dikush me fshiu postimin...
![]()
Mirmbrema
A mundet ndonjeri te me tregoje se si te gjej log dhe passwordin e cloud ibox 2
KLM
o vellezer a ka gjetur ndokush prej jush zgjidhjen se si te fusim RTV21 ne cloud iboxII
energji deri tani jo dikush mendon se problemi eshte tek versioni i kernel 3.9.1 po imazhi PLI i fundit ka kernel 4.1 por ende se kan be patch per ta testuar me Cloud Ibox2 , dhe nje ju them perveq ketij problemi Cloud Ibox2 punon shume ma mire se dreambox procesorin e ka me te shpejt dhe kanale i ndron shum me shpejtesi me te mire se box-a tjere
Pas nje prove tjeter me Blackhole 2.0.9 ,cloud ibox 2 nuk sintonizon frequencen ne fjale te Tringut (as me OPenATv 4 ).Po me krijohen dyshime qe mund te jete problemi i tunerit(,po qe keshtu nuk ka shprese...) .A ka ndonje qe e ka arritur ose ka provuar dhe image te tjera ?
Une kam nje cloud ibox2 me imazh open pli punon shume mire por nuk po mundem ti instaloi tuner usb tokesor model avermedia a867. A mundet njeri te me tregoje se si mund ta zgjidh. nuk e njej automatikisht si tek clou box.
Mirmengjes te gjitheve
A mundet ndonjeri te me tregoje se si ti bej reset paswordit te cloud ibox 2
KLM