Vu+ Zero nuk eshte se ben vezen e kuqe, ne krahasim me dekoderat e tjere linux, por eshte nje prodhim i certifikuar gjerman, dhe nuk eshte klon, jo se klonet jane te keqinj, personalisht me kane ecur mire klonet. Po kur ke mundesi qe me cmimin e nje kloni te marresh nje origjinal, ke me teper nje garanci psikologjike per sa i perket jetegjatesise se aparatit.. Pastaj ne fund fare eshte nje aparat me shume suport nga Black Hole & OpenPli..etj..
Djema nuk mu pėrgjigj asnjeri bre ,pėrse nuk i hap kanalet dixhitale???
BALOZI VLONJAT, pikėrisht bre vėlla atė po thotė edhe KAPOAUG qė VU+ZERO ėshtė njė aparat ultra.
Edhe unė kėtė mendim kam qė nqs ke cccam ose ip linja mundesh tė shikosh ,sigurisht qė aparati duhet tė hapė mpg4 sepse Dreamboxet 500 nuk mund ti hapin pasi janė mpg2, tė paktėn kėshtu mendoj unė, nqs dikush di diēka mė shumė do tė jetė i mirėpritur shpjegimi sigurisht.
Montezuma , hapja e kanaleve varet nga pay serveri tek i cili je i abonuar, une e kisha fjalen per cilesine e VU+ Zero. Personalisht VU+ Zero me OpenPli 4.0, Shikoj ne Sat & Tok, IPTV, Multimedia & Web Media... Me pak fjale ja vlen.. Merre , blij edhe nje usb DTT, dhe e ke combo...
Sigurisht qė varet nga serveri por nqs aparati nuk mbėshtet MPG4 por vetėm MPG2 atėhere nuk mundesh tė shikosh DigitAlb, ose Tring,sepse unė kam njė Dreambox 500s por nuk mė hapėn as DGA, as Tring,sepse aparati mbėshtet vetėm MPG2 nė kėtė kuptim e kisha kur thashė a hapėn apo jo kanalet dixhitale, , sa pėr aparatin them ta blej sepse mė pėlqen.
C`lidhje ka Vu zero me cloud ibox?
Cloud ibox jane klone ndersa Vu zero eshte orixhinal dhe Vu+ e nxorri per te ndaluar disa qe vazhdojne te marrin klone te Vu+.
Asnjė lidhje nuk kanė vėlla,pėrveē se punojnė me enigma2, Origjinali ėshtė origjinal.