Mirmbrema !
Me ka rene ne dore nje Cloud Box 3 prodhim i AIR DDT -1300HD 25/12/2013 por nuk e njeh fare DVB-T (mungon ne menu Tuneri B ) I hodha bootloaderin e ri 751 mhz dhe u be me displei por perseri Tuneri tokesor nuk shfaqet ne menu edhe pse kam provuar imazhe te ndryshme BlackHole, OpenPLI, HD freaks, Egami... . Nqs ndonjeri ka njohuri me shume rreth ketij problemi le te ndaje me ne eksperiencen e tij. ( e di qe mund te zgjidhet me usbtuner nga jashte ) FLM !
Flm per pergjigjet e shpejta, nuk me ngelet vetem te provoj ndonje imazh te sakte.
Nqs mundeni ndonje imazh te provuar apo backup ose link.
edhe njehere flm !
provo ta heqesh dhe ta vendosesh prap, une kisha te njejtin problem dhe pasi e hoqa e vura punon shume mire, kujdes kur fut fishen e antenes, nese eshte djeg nuk ben me shume se 25$
e hoqa dhe e vura por perseri e njejta situate, mbase te provoj ndonje backup te gatshem per te pare statusin e DVB-T
Flm !
Pershendetje!
Ne qofte se eshte original aparati,nuk duhet te kesh kete problem,vetem po ka ardhur me difekt nga ai qe ta ka shitur.
E para hape kapakun dhe shiko mos ka levizur tuneri tokesor(ose beji matjet per siguri)
E dyta a ka aparati imazhin e fundit me bootloaderin dhe driverat e fundit
E treta shiko dhe cfare antene perdor,keto qe shiten ne pazar jane te mira
E katerta a ke pamje te mire ng a Dajti per te marre sinjalin
E fundit kam frike se ke nevoje per j-tag
Flm per sugjerimet.
Tunerin e hoqa dhe e vura ne vend e njejta situate
Ap i kam hedhur kernelin e fundit se bashku me boot dhe imazh (kam provuar disa)
Nga antena nuk kam probleme
Mbase tuneri DVB-T mund te jete me probleme derisa nuk del fare ne menu ( personi me thote qe ka pare kanalet tokesore)
Mendoj te bej nje prove per J-tag por nuk kam gjerat e duhura per ta bere .
Flm
po cfare nevoje ka per J-tag? Bli nje tuner tjeter