kush me ndihmon kam një icloud ibox 2 dhe kam një. usb tokësor të sky a867 I. kam vendosur një img Black hole dhe nuk po I njeh drive
kush me ndihmon kam një icloud ibox 2 dhe kam një. usb tokësor të sky a867 I. kam vendosur një img Black hole dhe nuk po I njeh drive
***useless quote***
Blackhole e njef Usb pa problem pa instaluar fare drivera....shiko mos nuk e ke konfiguruar te Europa USB ne...
3e4t_2fi.jpg kam kete Cloud Ibox ketu,a mundet mem tregu dikush si te perdore IPTV,si mund te perdore LINKS te IPTV ne kete Cloud Ibox,ju falenderoj
pershendetje kush me ndihmon kam marr nje cloud ibox 2 nuk di ka tja mbaj si te fus nje image ku ta shkarkoj ate image de si te fus nje iptv list
Pershendetje kush me ndihkon me nje Cloudibox 2 te kem nje image te leht qe punon me se miri me cs dhe iptv te ket youtube ndonje gje si mistreci per filma pasi pash disa lexime qe mund te kete me falni per injorancen por nuk kam iden te punoj me kete box dhe si mund te fus kete image permes usb pasi provova disa me startim formatim ne fat32 e keto gjera por nuk funksionuan.. ?
***useless quote***
shiko per OpenPli.. ai eshte versioni me i lehte qe ben edhe per IPTV..kerko ne Google .. besoj do gjesh..
***useless quote***]
problemi eshte se frigohem mos i hedhe ndonje te gabuar pastaj e dyta nuk po mundem ta fleshoj kurrsesi nuk di pse nuk starton nga usb edhe pse e kam formatiar me fat32 fus vetem filen e duhur por perseri njejt starton tek image i vjeter
uranqe!
Ndiq udhëziomet më poshtë:
Guide how to flash Cloud Ibox2
Guide how to flash Cloud Ibox2 (XP1000) enigma 2 receiver.
1) Format a USB stick FAT32. (use 4gb or less).
2) Download your image and extract.
3) Copy the whole XP1000 folder to root of your USB stick.
3) Connect to rear USB port and power on VIA CONNECTING THE MAINS POWER (NOT FRONT SWITCH).
4) Wait for both RED REC LED and LED on front standby button to appear RED then press CH+ on front panel.
5) Wait for the image to flash, during the procedure the standby button LED will appear purple.
6) Once complete the Cloud Ibox2 will automatically reboot
Atehere ti gabon me usb mos e vendos nga perpara aparatit por vendose nga foleja mbrapa dhe do e mare imazhin
djem ju falimderit per ndihmen i kam provuar gjitha keto aparati im nuk ka vend per usb nga para ka dy vende prapa por nuk po funksionon nuk di perse ndoshta ndonje detaj tjeter kam provuar me 2-3 usb te formatuara fat32 ka futur ne resirver te fikur nga korrenti pastaj futja ne korrent startonte boxi kallen 2 dritat e kuqe e klikoj ch+ mirpo nuk fillon fleshimi starton perseri ne imagen e vjeter .. si dhe a ka ndonjeri qe mund te me gjej ndonje image te bere backup me opsionet e iptv dhe opsionet me te mira qe jane kohve te fundit mistrecin e keto gjera ..