cuna me ndihmoni dot kam nje icloud ibox 3 sa e ve ne priz me nxjerr boot dhe ne ekran hapet vetem logoja cloud ibox III , dhe nese ka support per iptv m3u ky aparat me opelnpli per ndonje plugin, kam ngec pa neshje sot :( , me nimo ndonjeri. flm shume
Nqs te nxjerr boot, duhet ta flashosh nga e para, pasi ta flashosh shif ketu per IPTV si behet: http://www.satsupreme.com/showthread...=1#post1114929
iptv e kam gati dhe shoh nga iptv m3u , dua te dij nese mund ti hedh keto iptv ne cloud ibox dhe ti beje play nga boxi, dmth ti hedh me ftp ti hedh ne aparat dhe ti bej play nga aty .
cfare firmware me keshillon ta bej flash apo nga webi i cloud ibox http://cloud-ibox.eu/index.php?id=support
te lutem si mund te logohem me ftp tek ky aprat nuk ja di default ip
Mirėdita miq!
Dua tė instaloj TSmedia nė Cloud IboxII,me imazh OpenPLi.E instalova sot nėpėrmjet TSpanel me anė tė Addons,e gjej qė ėshtė instaluar nė var/tmp,por s,mund ta pėrdor se nuk mė del nė menunė e aparatit.Me telnet dhe VuCC nuk instalohet edhe pse ėshtė fajll.ipk.Ndonjė ndihmė nėse dikush ka mundėsi.Ju falemnderit!
TSmedia-07012016-11.0-updates only for TSmedia 11.0:
-fixed Dailymotion (2nd fix)
How to install updates successfully :
- Send updated.ipk to /tmp
- Telnet command > opkg install -force-overwrite /tmp/*.ipk
- Restart E2
thanx @mfaraj57
pershendetje ; kam nje clud - ibox 3 i kam instaluar imazhin openli 4 por edhe shume imazhe te tjere aparati i pranon si imazhe nuk bllokohet por serverin nuk ma njeh , ju lutem me ndihmoni ..
Nuk e kuptoj se ē'do tė thuash "nuk mė njeh serverin".nuk tė merr IP apo nuk tė hap kanalet.Qė tė njohė severin duhet tė konfigurosh cccam-in,i cili duhet edituar me Notepad++.(Konfigurimi bėhet duke shkruar hyrjen si psh
SERVERLISTEN PORT:12000
ALLOW WEBINFO:yes
ALLOW TELNETINFO:yes
-e vazhdon me disa rreshta tė tjerė-tė cilėt mund t'i gjesh nė internet dhe pastaj nė fund shkruan clinjėn e serverit dhe fajllin e ruan me emėrtimin CCcam.cfg.Fajllin qė krijohet e fut me FTP nė var/etc dhe je nė rregull.Suksese!
IP aparati e njeh , por serverin nuk e njeh pra nuk me hapen kanalet , pra ja kam bere keto qe ju po me shkruani
kush me ndihmon ku mund te gjej image per cloud ibox1