Здравейте! Имам карта Франсат и се чете от Атлас 200.Чрез radegast протокол картата излиза в лога на сървъра,но няма ЕММ си. Някой ми спомена,че Via 4 не се шерва.Дайте инфо ,ако имате за нея.Благодаря предварително!
Здравейте! Имам карта Франсат и се чете от Атлас 200.Чрез radegast протокол картата излиза в лога на сървъра,но няма ЕММ си. Някой ми спомена,че Via 4 не се шерва.Дайте инфо ,ако имате за нея.Благодаря предварително!
За какво са ти emm след като се чете само в приемника?
С две думи,да забравя споделянето?
Не, само да забравиш обновяването на картата по мрежата. Ти знаеш ли какво е Emm?
Дигнах май градусите.
Не разбрах какво имаш в предвид, за какви градуси става дума?
Помислих,че съм те ядосал нещо с въпроса си.Извинявай ,ако е така.
Не няма как да стане това, тук споделяме информация. Заяжданията ги има по другите форуми, аз само следя за спазването на правилата, което за някои може да се изтълкува като заяждане но реално е начина по който работи този форум и се определя от собственика му не от мен.
Ти пишеш за Emm но мисля че имаш в предвид предвид ecm, Emm са инструкциите за обновяване на картата и няма как да се обработят в твоят случай през radegast. Относно от къде е купено може да се пише цената и процеса на закупуване/доставка, но директните линкове до online магазини само на лични (правилата).