une per shkak te sky italias e ktheve parabolen tek 19.2E dhe nuk kam problem me kanalet bein sport sic kishin ketu disa i shoh pa freeze si 1 dhe 2
Po sky it hapet e gjith dhe me cfare karte (caid)???
une per shkak te sky italias e ktheve parabolen tek 19.2E dhe nuk kam problem me kanalet bein sport sic kishin ketu disa i shoh pa freeze si 1 dhe 2
Po sky it hapet e gjith dhe me cfare karte (caid)???
po thua qe nuk ke freezae per bein sports 1 dhe 2,une vtem me keto kanale kam problem gjithmon freeze
90% e paketes eshte kthyer perseri duke perfshire ketu edhe kanalet kryesore sportive (fox sport, sky sport 1, 2, supercalcio, calcio1 etj). Vec dicka me ben pershtypje se perse hapet vetem me caid: 0x919 dhe 0x9cd nuk po e con koken?
Mua me hapen vetem me 0x9cd dhe shume pak, kot mikrobi se te theme te drejten nuk me intereson shume!!!!
Ketu esht problemi se caid 0919 e ka shume te lart ecm gje qe e ben te pa shikueshme kanalet
Prandaj dhe pyeta me cfar caid hapen se nese haoeshin me 09cd pastaj shume rralle ngecin
Aktualisht cilet kanale hapen me 09cd
me cfare lloj emu punoj Gshare2 STARSAT SR-2000 Hyper SR-2020 qe hapin Sky It HD??? por digitalbin Hd i hapin ??? dhe nqs behen cardshare pse mos te behen dhe me dreamboxin se mare vesh cfare kan te vecant qe se beka dot dreamboxi qe e bejn keto aparate mund te ma shpjegoj njeri??
Ne starsat mund te vendosesh G share 2 , cccam ,Mgcam njekohesisht e per dream box nuk e di sa a e ka kete mundesi.