Pershendetje , a keni info nese punon e plote paketa BeIN Sport1 hd ~ 12HD (ish JSCSport) ne nilesat 7'' ?
Pershendetje , a keni info nese punon e plote paketa BeIN Sport1 hd ~ 12HD (ish JSCSport) ne nilesat 7'' ?
Pershendetje te gjitheve.
Sa e sigurte eshte qe DGA do kaloje ne pairing?
Se nese kjo gje do behet me te vertete mendoj se do na i prishi pak punet.
Meqenese ka shume njerez qe pyesin nese DGA do kaloje ne Paring 100% ne Shtator, une kam pyetur per kete pune Te DGA po nuk me Kane kthyer pergjigjje, por gjasat Jane PO them une, kalimi ne MPEG 4 do shoqerohet me Kalimin ne Paring 100% ne Satelitor, por ne Tokesor do vazhdoje Te hapet pa problem si me pare, Te gjithe do Marrin USB Tokesore per Te pare DGA!!
Tung Me mgcamd nuke ka shanca veq me tjeter cka se me mgcamd nuke punon ma se eshte ndru krejte muhabeti sa i perket dga kur nuke do te kane suksess
let ndrojne sa te done ose let te futin ne paring edhe ma te forte ------------- sa ke njerz sigur ekipa to ti
Te fala nga anunimus ne dga
dga punon super per mrekulli me sharing
Kete qe thua ty e dime, po kushton shume dhe njerezit jane te interesuar te punoje ne menyre masive, pra me server te thjeshte te hapet per te gjithe, se ashtu si thua ty i bie me mire te shkosh ta marresh te DGA, Cmimi eshte pothuajse aty aty dhe nuk ke kokecarje, dhe mos na ben shume te zgjuarin ketu, por dicka qe shkruan shpjegoje sic duhet!!!!!!!