shume mire te kuptova,por kete imazhin qe perdori nuk paska fare cccam.prio,,,,per ate edhe kam kerku ndihme,se nuk eshte fare ne etc,,,,,
shume mire te kuptova,por kete imazhin qe perdori nuk paska fare cccam.prio,,,,per ate edhe kam kerku ndihme,se nuk eshte fare ne etc,,,,,
dmth duhet te shkarkoj nje cccam.prio dhe te vendosi ashtu sic e ke shpjeguar ti
CCcam.rar
Ja ku e ke! Fute me dcc ne var/etc e do shikosh ndryshimet! Une e kam bere per kanalet qe shikoj une.
ok shume faleminderit u be
ok do ta provoj ,se edhe un kam pas freeze tek kto kanale . nje pyetje :per c-linje, nqs dua t'i jap prioriet psh :qe nje pakete te hapet me nje caid te caktuar dhe jo me nje tjeter , si i behet ? flm!
sky italia tashme eshte kthyer ne sd e plote me caid 919
mu te hapet skyitalia me dreambox 500s
Doja tju beja nje pyetje a eshte thyer ndonje pakete qe ka paring dhe hapet me cccam. Me sa di une eshte Max Tv , Bulsat , Canalsat HD dhe NC+ me conax, apo e kam gabim? A ka ndonje pakete tjeter sa per informacion. Me sa lexova nje ekip po punonte per hapjen e plote te total tv dhe Ote tv tek 9 grade.
pershendetje po per golden media 9080 cccam ka dhe qysh vendoset te me jepni nje tutorial flm