pershendetje.. nje miku im me dha nje linje cccam linje qe perdorin bastet eshte perfekte pa ngecje.. doja te dija a ekziston mundesia qe ta perdore linjen nete dyja aparatet dreambox qe kame nete njejten kohe a funksionon ??? edhe si procedohet ?
une e provova ne dy boxa edhe nuk funksionoi tek njeri bene perfekt kur i fus edhe te tjetri nuk bene vetem njeri bene mbase do jete per nje box apo ka ndonje procedure qe duhet te ndjek per tek te dy boxat???
une thjeshte e futa cccam sic eshte nete dyja boxet edhe nuk bente por thashe mos ka ndonje menyre sharing apo ndonje veprim me dcc me i dhene akses boxit tjeter? por neqoftese nuk behet ska problem seshte fundi i botes. tek e fundit po i kerkoj edhe nje ndere atij mikut tim tek lotto per nje tjeter server.....
nuk ben ne 2 box,se kan konflikt nemes veti
Ta dha apo e vodhe?!More pass e wifi u fute me ane te telit dhe me ane te fing gjete ip qe perdor dm dhe pastaj u fute me ftp dhe shkarkove cccam.cfg ne tel dhe tani po pyet se a punon ne dy boxa sepse tek njeri eshte ne perdorim tek lloto dhe do qe ta perdoresh dhe ti njikohesisht?! :PPP
Jo jo nuk behet!
po si tja bejme qe te kete perparesi linja ke boxi yne dhe te ngece te ai llotos?ka ndonje menyre?