a ka ndonje pergjigje..
a ka ndonje pergjigje..
aty nuk jane mire te shpjegume dua te me tregoje ndonjeri me sakt me foto te beje si te bej config ne cccam.cfg
A keni edhe juve probleme me skyit , sepse te un ecm kane kohe shume te larte ?
me ndihmoni te gjej nje server te mire..
linja qe kam momentalisht eshte ne periudhen e skadimit..nuk e kam ndermend ta rinovoj me pasi nuk kam qene i kenaqur me te ..te shumten e kohes kishte probleme stabilizimi..perveq qmimit te lire nuk kishte ndonje perparesi tjeter..keshtu qe jam duke pare per ndonje server tjeter..nese di ndonjeri ndonje server te lire dhe te mire te na e rekomandoje..veq ju lutem nuk dua te blej nga dore e dyte e trete apo eventualisht edhe dore te katert..me ka ndodhe qe kan dashur te me shesin linja te blera diku tjeter vetem per perfitime..nese di ndonje server direkt te na tregoje..
provoje ke posti ketu i ke deri ne 5 janar falas pastaj flasin nese je i kenaq te siguroj qe eshte server me karta lokale
http://www.satsupreme.com/showthread...-Falas!/page51
a bojn edhe ne dreambox keto linja dhe qysh me i fut ne etc cccam.cfg a osht ne rregull???
Gezuar Festat!
Kohet e fundit beinsports hd 123 te 19.2 kane probleme me mgcamd dhe me disa lloje cccam 2.3.0 2.2.1.
Me interreson te hapen ne mgcamd!
Ne nje dekoder qe nuk eshte E2 i paster hapen ne mgcamd por ne DM e VU nuk kam gjetur akoma version te mgcamd qe mos te bllokohet te keto kanale!
Nese dikush i shikon keto kanale ne mgcamd te thuaj versionin e mgcamd dhe cfare imagi perdor. Vetem per DM e VU.
une nuk para mar vesh shume nga dekoderat por une nje amiko 8800 hd kam dhe me punojn shume mire bein sportet 1,2,3 HD me cccam version 2.1.3 dhe ky lloj amiko qe kam une nuk mer as imazhe azgje..vetem donte softin e duhur per cccam dhe nuk kam probleme tani.