o ma shtrejte ju bjen me ble keshtu prej serbit
se me ble direkt ne Digitalb apo Tring
Ju pershendet Tavniku
o ma shtrejte ju bjen me ble keshtu prej serbit
se me ble direkt ne Digitalb apo Tring
Ju pershendet Tavniku
Une nuk zbras timen dhe te mbush mendjen e njerezve ketu, kujdes mos beni gabim te paguani leke per DGA HD, SKY HD etj, se nuk keni asnje lloj garancie per kete pune, do u ikin leket per Lesh, merrni vetem linja normale, une thjesht po u paralajmeroj, tani me kaq une e mbyll, ciao, ciao!!!!
un sju marr vesh si nuk ju mjaftojn gjithe ato paketa qe hap ccccam per te pare ci do Digitalbin apo Sky it Hd ku ke Sky sd,,,, nuk ja vle te hedhesh lek ti japesh serbit legen per te hap dy paketa me shume,,,,kot sthon tafmaja madhe te le pa gje,,,do tju marri leket edhe skeni per te pare asgje,,,,me mire prisni sa te hapen vet keto paketa sa te rrezikoni kot,,,,shikoni ato qe keni se pak a shume te njejetat filma dhe programacion kan te gjitha ska ndryshim se hape nje paket me shum apo nje me pak
ku me i gjet keto manuale apo tutoriale qe po i ben ky serbi apo kroati cka thuni a din dikush le ti poston ketu ne forum..?
Pershendetje djema.
Me interesojne kanalet greke dhe digitalb.Kush me ndihmon ku mund ta gjej personin qe i ka keto kanale.lexoj ketu ne forum qe i ka nje serb ne mos gaboj.Lutem me ndihmoni
Mirmbrema te gjitheve
Kerkoj ndjese qe po nderhyj edhe une ,por e di se si po me duket ky (serbi) ,me kujton problemin me aparatin e famshem sat+, qe vetem njeri dinte ti rregullonte softin per te hapur bulsatin.
Gjithsesi mendoj qe shume shpejt do behet dicka.
U be kohe qe ne kete teme diskutohet vetem per ceshtje pazaresh dhe asnjeri nuk tenton te bashkpunoj me dike tjeter, thjesht dhe qart ne shqipraret jemi mesuar ti marum gjerat qyl dhe shum kush ne kete forum nuk ka ambicje per pasionin por per te ardhurat ose thjeshtesine e te marit te gjerave. Do ju lutesha te benit diskutime me produktive ne kete teme sic eshte dhe titulli dhe jo diskutime te pa vlera.
Miremingjesi Popull, po ju them miremengjesi qe te hapni syte, dhe jo vetem ti mbani hapur por edhe te kthjelloheni per diten e re qe lind, i them keto pasi shoh prej ditesh diskutime, kerkime dhe hera heres edhe replika me njeri tjetrin per HD dixhitalb, grek HD apoo sd dhe akoma spo kuptojme nje gje, sa me shume qe ne i fryjme zjarrit ne thojza sepse e kam fjalen per dixhitalbin Hd etj aq me shume xhambazet e ketyre puneve, qe jane dora e dyte ose e trete ngrejne cmimet e ketyre paketave, ata kenaqen kur ne diskutojme per shifra qe ma merr mendja shumica prej nesh do te sforcoheshin shume qe te merrnin keto paketa, por me thoni nese shikoni keto paketa edhe ne sd, si ju duken programet e tyre, cfare gjerash te reja shihni, hic gje e re, jane keto programe qe sorollaten edhe ne HD edhe ne SD, nese doni qe te shihni vetem sportet ne HD ky eshte problem tjeter e per kete ka mjaft opsione, edhe deshira ime ka qene mjaft e madhe per te pare keto paketa dikur, por edhe kur e kisha paketen Greke ju betohem se pervec kengeve shume rralle e shihja, u abonova nje vit edhe ne dixhitalb HD dhe pashe qe edhe ketu mbeta i zhgennjyer jo nga cilesia e transmetimit por nga cilesia dhe larmia e programeve dhe perfundimisht i jam bashkuar asaj shumice qe i ka mende ne koke dhe jo te bej shpenzime kot, ju pershendes Tung:
Pikerisht per kete arsye nuk jep linja ne itali sepse nuk do shume publicitet. Eshte pak histori e gjate por ne darke do e shkruaj. Ai ne Itali po ben keto numra kurse ne shtetet e tjera jep linja pa problem (kuptohet, per ata qe jane ne gjendje te shpenzojne keto shuma).
aq e keni ber kete punen e kti shkaut mitollogji sa ska ahahahha po futja qepen.
une po flas per veti si entuziast i satelitit qe jam kurr nuk do ngopemi me paketa, ama bash kurr.