Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 96 of 101 FirstFirst ... 467186919495969798 ... LastLast
Results 951 to 960 of 1001

Thread: Diskutime te Pergjithshme mbi CardSharing

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Re: Diskutime te Pergjithshme mbi CardSharing

Une mendoj qe Administratori Forumit ti heq te gjitha posted qe i bejne Reklam ketij Korrakut Serb ketu, dhe te ndalohet me tej Reklama per kete person, mendoj se kjo pune ka vajtur atje ku s'mba me, une per vete se blej nga ai dhe sikur te ma jape falas, klm!!!!!

2. Advertise Here
    Senior Member Santan4's Avatar
    Uploads
    4

edhe kush e permend ket sllav bann menjeher :D

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

Kur vjen puna tek leku e tek interesi te gjithe si puna serbit sillemi po mos u hiqni kaq te paster...kjo vertetohet si tek linqet iptv qe ste jep njeri as per dy dite dhe cline mir qe jane nja 2 qe japin per festa.

Kjo pune sado hobi te jete e mbyt biznesi dhe interesi per lekun.

Historikisht njerzit nuk ngopen sa do ti japesh falas perkundrazi perfitojne nga gjerat falas.

Ai qe ka studiuar ekonomi e kupton mire serbin!Ne mes eshte kosto oportune ;)

pastaj sa me shume te permendet dga aq me fikse rrine cmimet.Duhet te ndodhi e kunderta...

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

jemi per diskutime te lira dhe nuk censurojme dot pa arsye.
    ktu nuk shof shkelje te diskutojme per serb e per italjan etj.

fakti qe disa duan ti hudhin paret e veta qenit nga serbia dmth se nuk i kane me djerse dhe i kane teper.
    un nuk du te perseris disa antare te nderuar qe e kane thene me siper por detyrohem te citoj nja dy gjera qe jane thene;
    serbit un sdo i beja bes as i vdekur se e di qe sdo me bente as nje grope, e jo me ti jepja 100 euro per dga.
    un vet i kam bere ban dga nuk e shof prej nuk e di se sa muajsh me.
    kaloni mire.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by Ghostenigma View Post
    Kur vjen puna tek leku e tek interesi te gjithe si puna serbit sillemi po mos u hiqni kaq te paster...kjo vertetohet si tek linqet iptv qe ste jep njeri as per dy dite dhe cline mir qe jane nja 2 qe japin per festa.

Kjo pune sado hobi te jete e mbyt biznesi dhe interesi per lekun.

Historikisht njerzit nuk ngopen sa do ti japesh falas perkundrazi perfitojne nga gjerat falas.

Ai qe ka studiuar ekonomi e kupton mire serbin!Ne mes eshte kosto oportune ;)

pastaj sa me shume te permendet dga aq me fikse rrine cmimet.Duhet te ndodhi e kunderta...
    Nuk e di nqs do ishte ketu nje seksjon Serb, dhe ata te blinin linja nga ne, kjo nuk kishte per te ndodhur kurre, jo qe nuk do blinin nga Shqiptaret, por as qe do donin te na degjonin emrin, une thjesht po flase per veten time tani, une shes aparate dhe me kete pune jetoj per momentin nuk kam pune tjeter, dhe sigurisht qe shes per te fituar, jam i lidhur dhe me nje person qe me jepe linja, me perpara kam qene i lidhur me te huaj por kur gjeta kete ne Shqiperi i lashe ata, dhe mbasi jam lidhur me kete, kam gjetur dhe me lire ne vende te tjera por nuk e kam lene kete, per mos te ja dhene leket nje te huaji, konkurenc midis nesh ka, dhe do kete, dhe cdo njeri do mbroj interesat e veta sigurisht, por jo ama ketu ti behet nje reklame kaq e madhe ketij Serbit per mua eshte turp per ata qe e bejne kete pune, dhe me sa kam pare une ketu, jane dhene linja falas ketu sa te duash, ty kur ke qene pa linje nuk ke kerkuar ndihme, kerko dhe dikush do te ndihmoje, linqet IPTV nuk eshte se ti nderpresin ty kastile, por ato ashtu jane, nuk ka IPTV te mire falas harroje, sa per Ekonomine po te jape une nje keshill ty, asnjehere mos blej dicka qe nuk eshte publike, por e kane vetem disa, se te ikin leket per lesh miku im, e lira te del shume shtrenjte, dhe ta thote dikush qe eshte djegur nga keto pune, dhe merret dite nate me kete pune, une tani thjesht jam i irrituar, se nuk kam asnje lloj interesi se kush do marre linjat e Serbit, gjithsesi sic thone dhe te tjere ketu secili ben si e mendon, klm!!!

Member
    Uploads
    0

Prsh
    Ketu nuk flitet per publicitet te dikujt por thjeshte per te treguar disa fakte. Diku nga nga mesi i majit ne nje forum na kontaktoi i ashtuquajturi Serbi. Filloi te fliste per sky it HD, sky uk HD, DGA hd, nova etj etj. Ne fillim asnjeri nuk i besonte, me pas filloi te jepte test line per 10, maksimumi 15 minuta. Per keto paketa deshte € 100 ne muaj dhe sic e kam thene dhe me lart, jo reshare, jo nline. Mbas shume tentativash dhe bisedash me ne fund rame dakort, une dhe disa te tjere, ishim rreth 30 veta, qe te na bente nje cmim special, € 75 per 3 muaj (€ 25 ne muaj). Na e vuri si te vetmin kusht qe mos benim publicitet perndryshe do hiqte linjen. Disave prej nesh u dha cline kurse disa te tjereve u hynte ne modem dhe pastaj ne dekoder per te konfiguruar cdo gje. Une kam patur dhe abonim sky it dhe ju them se linja e serbit punonte ne menyre te shkelqyer, perfekte pa asnje block, pa asnje freeze (flas gjithmone per sky it HD sepse te tjerat i shikoja rralle,DGA Vetem per kampionatin shqiptar). Serbi na kontaktoi te gjithve duke na thene qe nje cline ishte lidhur njejohesisht ne mbi 2 dekodera dhe serveri e kishte bllokuar. Na lajmeroi mos ti bejme keto lojra dhe mos flisnim per te. Njeri nga ne, me vone e kuptuam kush ishte, filloi te fliste lart e poshte per serbin duke bere reklame dhe duke shitur ai per serbin, blinte cline nga serbi dhe i shiste me 20/30€ me shume. Mbasi serbi e mori vesh, na tha: ne darke do ju heq linjen, dhe ne darke te gjithe offline. Shkeputi serverin dhe asnje lajm, vetem kontaktin ne Skype qe perdor dhe sot Por nuk pergjigjej. Serbi thoshte dhe thote akoma qe mos flisnim neper forume italiane pasi vete sky it konsultonte forumet, per kete nuk e di sa eshte e vertete pasi me duket paksa e cuditshme. Qe ne ate moment ai filloi te thoshte Qe nuk jepte me linja ne itali. Ju them edhe kete, serbi nuk jepte e nuk jep nline. Kush provonte te blinte nline, njoh dy persona qe kane servera ne angli dhe kane paguar per nline, u ka marr leket dhe nuk i la dhene gje. Ai ka thene gjithmone qe zgjidhjen e jepte per € 10.000, flas gjithmone per Sky it HD pasi ishte dhe eshte provideri me i kerkuar. Diku nga mesi i tetorit doleni prape linjat e serbit. Kesaj rradhe dikush kishte blere rreth 100 cline dhe i shiste me 15 Deri ne 25€ ne muaj. Keto cline duruan maksimumi 8/9 dite dhe pastaj offline, Une kam patur dhe linjen e serbit per keto 8/9 dite dhe ju them qe linjen ma kalonte nje arab qe jetonte ne france dhe e kishte blere nga serbi. Qe ne ate moment u zhduk dhe ne itali nuk u be me i gjalle, ne Skype nuk pergjigjej me. Tani e thote qarte fare qe nuk punon ne itali. Ai nuk punon vetem, ka nje grup qe punojne per te. Leket i do gjithmone me money skrill. Kuptohet qe linjen e ka shume te shtrenjte dhe ne angli ka disa persona qe kane linjen e tij dhe kane linjen ne rregull. Kuptohet qe eshte per ata qe kane mundesi sepse jane shume lek.

Member
    Uploads
    0

Kur filluan te dilnin dekoderat gshare me sky it HD (dekoderat gshare kane mbi 3 vjet qe jane ne treg por ku filluan te ofronin sky it HD dhe DGA ne fillim) njerezit filluan te blinin pasi ishin shume ekonomike. Ne fillim u hap lajmi sikur ishte serbi qe u kishte shitur linjen arabve pasi te dhenat e serverit ne dekoderat gshare jane te mbuluar me *************. Pastaj u tha qe zgjidhja ishte ne cccam dhe me ane te oscam ishte kamufluar qellimisht ne gshare, pastaj thane qe protokolli gshare bazohej ne nje sistem p2p. Disa te tjere thonin qe mbas gshare ishte nje grup hackerash kinez, disa thonin koreane. Asnjehere nuk u mor vesh por sot sky it HD ne gshare eshte offline (thone qe do kthehet nga fundi i muajit, por u be kohe qe japin keto lajme), kurse linja e serbit punon akoma.

Member
    Uploads
    0

Mbas gjithe ketyre qe ju thashe e ju shkruajta, nuk eshte puna per serb, kinez, anglez a ku di une. Nuk eshte publicitet por thjeshte jane disa fakte. Disa nga ju thone qe nuk duhet ti kemi bese serbit dhe une jam plotesisht dakort me ju por pune eshte qe nje person do thjeshte te marri nje linje, nuk do te lidhi krushqi. Nese duam te behemi patriote (nuk do ishte keq) atehere shumica e shqiptareve qe jetojne ne shqiperi dhe kosove duhet te bojkotoje produktet ushqimore dhe jo vetem ushqimore qe kane mbytur tregjet tona, se nuk na sjell dem nje cccam. Eshte paksa ekstrem si shembull qe po marr por po ta thjeshtezosh, nuk eshte shume larg nga realiteti. Mos behemi si don kishoti qe luftonte kunder mullinjve me ere, nese nje gjerman blen linje nga serbi dhe na e shet ne, ne è marrim dhe nuk kemi problem. Tani mos flasim per nacionalizma kot se behemi qesharake.

Member
    Uploads
    0

Shumica e forume do thjeshte linje, pak rendesi ka kush e jep linjen. Ka te drejte dhe nje antar i forumit ketu kur perseriti nje shprehje Tironse te vjeter: tafmoja modhe t'le pa gjo. Ne kemi thjeshte pasionin, apo fiksimin qe te kemi sa me shume paketa e kanale, por ne fund sa bouquets shikojme realisht? Eshte mikrobi qe kemi e qe s'na le rehat. Po te me pyesin cmendoj une per linjen e serbit, them qe eshte perfekte, nese me pyesin per cmimin them qe eshte lemeri fare. Me € 100 ne muaj ketu ne itali bej nje abonim full hd me mysky hd dhe Mediaset premium.

Member
    Uploads
    0

Secili nga ne leket i prish si te kete qejf, si i thote populli: i zoti i shtepise e di ku i pikon catija. Se si i fiton leket secili nga ne, askush nuk duhet te gjykoje, nuk eshte mire te merreni me llafe se per lloqe kavaje jemi te vetmit ne, gati per te gjykuar. Nese doni te flasim per cardsharing hajdeni bujrum, shkembejme eksperiencat dhe njohurite tona, per te tjerat mos u tregoni njerez te vegjel sepse BURRIT nuk i ka hije te flasi lart e poshte duke gjykuar te tjeret, apo jo? Kushdo qe ka zgjidhjen per Sky it HD, DGA, nova apo ku di une, e shikoj dhe te drejte qe ta shesi. Fundi i fundit, kushdo qofte, ka shpenzuar leke, kohe dhe njohuri per te arritur ne qellimin e tij, eshte normale qe te kerkoje te nxjerri fitim prej mundimit qe ka bere. Kush nga ju ka linjen me te mire ne cccam apo iptv, Pse nuk e ve ne dispozicion falas per antaret e forumit? Mbase mund ta vendose dhe emrin turk a kinez, keshtu Qe ne ti kemi me shume bese.

Advertise Here