e kam nje pyetje psse nuk beni nje tutorial te plote si te krijojme c-line me ubuntu server dmth cccam ,te beni nje tutorial me foto ...?
psh:
C: XXX.XXX.XXX.XXX 12000 AAAAAA BBBBBBBB
e kam nje pyetje psse nuk beni nje tutorial te plote si te krijojme c-line me ubuntu server dmth cccam ,te beni nje tutorial me foto ...?
psh:
C: XXX.XXX.XXX.XXX 12000 AAAAAA BBBBBBBB
Hapen pothuajse te gjithe kanalet e sky it,me nje zapping qe bera...
O Fiku75 e shikova krejt me rradhe nuk ka tutorial si te ndertoj nje cccam apo congifuroj ne ubuntu server ...? a mund te gjej dikushi...?
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post459394
e ke ne faqe te pare, postimi nr 7
ja dhe nje tjtr
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post729041
mire e lexova kete, po nuk thot si te bej serverin ne ubuntu ..? ka ndonje ndihme tjeter..?
Kthjellohu pak ne mendimet e tua se cfare kerkon. Nese do konfugurimet per Ccam i ke tek tema e maualeve sic te kane shpjeguar antaret me larte. Me foto ska si te behet sepse konfigurimet jane ne tekst dhe aty sbpjegohet me hollese se si behet serveri klienti te drejtat qe do ti japesh klientit e shume hollesira te tjera.
Sky it per momentin punon mire fare, kanalet sd kuptohet. Persa i perket kanaleve DGA hd, nova dhe sky it HD, i pashe dje qe hapen dhe punojne shume mire ne cccam. I vetmi problem qendron tek cmimi, shume shume i larte, pothuajse i paperballueshem. Nuk ja vlen sepse jan shume lek. Kuptohet qe linjen e kalon gjithmone i njejti person (serbi) dhe punon vetem me ip jo-italian. Dje e pashe qe punonte ne nje dekoder Gigablue hd plus dhe ne rreth 4 ore asnje block apo freeze. Ky person jep linja, vetem dga, ne maqedoni, kosove dhe mal te zi me cmime me te lira
Prsh
Meqe me keni kontaktuar shume veta ne PM po ju them se ky person shet linjen per € 100 ne muaj, po te kontraktosh zbret deri ne € 80 por jo me shume. Nese jetoni ne itali ose perdorni ip italian mos u lodhni sepse nuk jep linje ne itali. Nuk jep test line dhe nuk shet nline, vetem cline. Nuk ben abonime te gjata, maksimumi 3 muaj. Une dje e pashe qe punonte shume mire dhe e ka nje djale ne Londer linjen qe e ka blere. Fola dhe me serbin ne Skype dhe kur i thashe qe jetoj ne itali me tha (por e dija dhe nga disa persona) qe nuk merret fare me persona qe jetojne ne itali.