Instalo Italysat image. ike te gjitha driverat brenda, por me pare sigurohu per emrin e driverit te USB.DM800SE origjinal eshte gjynah ta mbash me nemesis.
Instalo Italysat image. ike te gjitha driverat brenda, por me pare sigurohu per emrin e driverit te USB.DM800SE origjinal eshte gjynah ta mbash me nemesis.
Nuk jam i sigurte pasi nuk e dalloj qarte nqs ai tuneri i zi eshte SKY DWB-T Siano.Une e perdor DM800se me imagin Nemesis 2.6.Per te gjete driverat vepro keshtu: Butoni blu----butoni i kuq(utility)---Gestione-DVB-T/C adapter--ok--Butoni jeshil(instalazione driver)--ok--exit Beji reboot aparatit .Dhe kur hyne ne menu te tunerat duhet te dali dhe tuner B qe eshte i DVB-T
Ky eshte modeli: USB2.0 Digital DVB-T SDR+DAB+FM HDTV TV Tuner Receiver Stick
Nese gjenden driverat nuk e di gjate punes a jane ndopak cilesore apo jo ?
Eshte tuner usb stick kineze por e kam gjetur ne ebay. Por nuk e di nese punojne mire si tuneri i Avermedia per dga tokesor.
Nese jo kush mund te me keshilloje ndonje tuner usb stick per dga tokesor per dreambox 800 hd se qe funksionoje mire por jo aq shtrenjte sa tuneri i Avermedia ?
Faleminderit.
Nje te tille e kam perdor me GP3 ne dm800se klon po me zi lidhet,nuk punon sic duhet,ndersa ne PC punon shume mire...kisha instaluar kete driver:af9015,qe mund ta shkarkosh nga FERRARI-addons-manager_5.0_mipsel,klm,tani perdor nje usb tokesor SKY A867,jane me te miret ,pasi kam provuar dhe SIANO...
Te nderuar, kam nje lutje.
Une kam DM500HD sim2.10 ssl84d
Imazhin qe perdori eshte OpenPLi 4.0
Ka te integruar TSmedia te vjeter verzioni 5 kujtoj.
E kam bere para ca kohesh UPDATE ne v.7.9 mire shume
Mbreme e bera UPDATE nga 7.9 ne 7.94 edhe kjo mire por nuk e ka MISTRECIN per te shikuar filma shqip.
Lutja ime eshte a ka dikush ndonje imazh per sim 2.10 por qe ka te integruar TSmedia 7.9 qe edhe ne rast se e bej UPDATE e nuk me pershtatet te pakten ta kthej TSmedia 7.9 duke i bere flash.
Duhet te rikthehesh tek versioni qe kishe me pare ,edhe pa e flashuar .Mjafton te disinstalosh 7.94 dhe instaloje nga "paneli"...