Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 7 of 101 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Results 61 to 70 of 1001

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Mirembrema te gjitheve!
    do te doja te me ndihmonit se si mund te bej back up image qe kam ne dm800hd
    do te doje menyren dhe si veprohet se here pas here me jep problem image qe kam pasi instaloj lloj-lloj plugin te ndryshem dhe me del figura e gjitha jeshile dhe dreambox ristarton here pas here,
    por meqe dua qe ti bej nje back up,dhe nese me del po i njeti problem me ristartim hedh perseri back up
    ne vend qe te vej nje image nga fillimi, ku duhet te instaloj cccam,plugin te ndryshem etj.
    pra me ndihmoni se si duhet te veproj.
    ju faleminderit

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    2

Pershendetje te gjithve. Me duhet nji dihme nga ju munsisht? E kam images OpenBlackHole_Ferrari-dm500hd_SSL84F, e kam instalue plugin TSPanel 7.3 kur po hapi TSPlanel e shkoj te addones po e klikoj nuk po m hapet?, t tjera opcione po vetum ky opcion nuk po hapet addons aka kush ide qka duhet me bo qe me muj me hap? flm

Senior Member
    Uploads
    0

pershndetje kam nje dm 800 me newnigma2 edhe kam nje problem me sinjalin kur e kaloj te kanalet e tringut me ndodh qe sinjali eshte me luhatje ku figura prishet dhe pas nje fare kohe stabilizohet ndersa ne disa kanale te tjera ndodh qe sinjali vjen duke u prishur deri sa ska sinjal fare dhe bllokohet figura por kjo me sjell humbje te sinjalit te gjithe paketave te tjera ne satellitet e tjere dmth skan sinjal as kanalet ne paketat e tjera kjo me ndodh vetem kur e coj te tringu se me te tjerat sme ndodh si ma shpjegoni ????

Senior Member
    Uploads
    6

Quote Originally Posted by Sandri View Post
    pershndetje kam nje dm 800 me newnigma2 edhe kam nje problem me sinjalin kur e kaloj te kanalet e tringut me ndodh qe sinjali eshte me luhatje ku figura prishet dhe pas nje fare kohe stabilizohet ndersa ne disa kanale te tjera ndodh qe sinjali vjen duke u prishur deri sa ska sinjal fare dhe bllokohet figura por kjo me sjell humbje te sinjalit te gjithe paketave te tjera ne satellitet e tjere dmth skan sinjal as kanalet ne paketat e tjera kjo me ndodh vetem kur e coj te tringu se me te tjerat sme ndodh si ma shpjegoni ????
    per mendimin e jem ta provosh me OPENPLI image dhe si variant e 2 ta kontrollosh tk tuneri

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Quote Originally Posted by fatmir500 View Post
    Pershendetje te gjithve. Me duhet nji dihme nga ju munsisht? E kam images OpenBlackHole_Ferrari-dm500hd_SSL84F, e kam instalue plugin TSPanel 7.3 kur po hapi TSPlanel e shkoj te addones po e klikoj nuk po m hapet?, t tjera opcione po vetum ky opcion nuk po hapet addons aka kush ide qka duhet me bo qe me muj me hap? flm
    Nuk ke nevoj te instalosh Tspanelin,vendosi vete me ftp.
    Attached Files Attached Files

Senior Member
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by OVES12 View Post
    Nuk ke nevoj te instalosh Tspanelin,vendosi vete me ftp.
    Prsh. Flm shum oves12

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by fatmir500 View Post
    duhet te cinstalosh adons ferrari qe te jesh ok

Contributing Member
    Uploads
    1

persh kush me ndihmon cfare driverash duhet te instaloj ne dm 500 hd sim ferrari, per te istaluar nje usb wifi linux IEE802.11 b/gn 150 MBS, perdoret per linux 2.4 /2.6

Contributing Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by efenberg View Post
    persh kush me ndihmon cfare driverash duhet te instaloj ne dm 500 hd sim ferrari, per te istaluar nje usb wifi linux IEE802.11 b/gn 150 MBS, perdoret per linux 2.4 /2.6
    Me sa di nuk eshte nevoja per drivera,e njeh vete imazhi,une perdor nje te tille dhe nuk kam instaluar asgje...duhet te gjesh usb qe i njeh imazhi...

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by ilir1 View Post
    Mirembrema te gjitheve!
    do te doja te me ndihmonit se si mund te bej back up image qe kam ne dm800hd
    do te doje menyren dhe si veprohet se here pas here me jep problem image qe kam pasi instaloj lloj-lloj plugin te ndryshem dhe me del figura e gjitha jeshile dhe dreambox ristarton here pas here,
    por meqe dua qe ti bej nje back up,dhe nese me del po i njeti problem me ristartim hedh perseri back up
    ne vend qe te vej nje image nga fillimi, ku duhet te instaloj cccam,plugin te ndryshem etj.
    pra me ndihmoni se si duhet te veproj.
    ju faleminderit
    Une perdor nje plugin qe quhet gpx flashbackup. Ky plugin eshte per sim dhe ssl te ndryshem. Psh une kam sim ferrari ne ssl 88 dhe kam gpx flashbackup sim ferrari dm800 ssl88f. Ti duhet te zgjedhesh sipas box tend.

Page 7 of 101 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Advertise Here