Pershendetje
A mundet te me tregoj dikush a ka ndonje mundesi qe te shikoj Filma nga pc ne Dreambox Dm500s. Tė shfaqi videot ne pc dhe pastaj te kem mundesi te i shikoj ne televizion permes dreambox. Shpresoj te isha i qart ne pyetjen flm
Pershendetje
A mundet te me tregoj dikush a ka ndonje mundesi qe te shikoj Filma nga pc ne Dreambox Dm500s. Tė shfaqi videot ne pc dhe pastaj te kem mundesi te i shikoj ne televizion permes dreambox. Shpresoj te isha i qart ne pyetjen flm
pershendetje kush mund te me tregon ku mund ta gjej nje image openpli ssl87 te mir per dm500hd ferrari ?
Pershendetje, kam nje DVB 800 HD PVR , ngarkova nje imazhe te gabuar, tashi me thote ERR01: NO CA FOUND.. .( SIPER NE SIM LEXON:: DM800 12585 SIM210 M) ndoshta do jene bere sqarime ne larte por lexova shum faqe e nuk arrita ti gjej .. mundet te me ndihmoni ju lutem?
Pershendetje. Dua ti bej edit pozicionit te Thor nga 1.0W ne 0.8W por tek orbital position duhet te shkruhet pa pike ne mes. Si mund ta shkruaj 0.8 aty. Kur e provoj 0 dhe pastaj 8 me shfaqet 8 direkt pa zero.
Pershendetje jotifesta
Tani meqense te eshte bllokuar aparati do te gjesh imazhin e duhur dhe ndiqe proceduren dhe besoj se do te mbarosh pune.
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post923169
Me sa mbaj mend ka pas dy a tre menyra, por une kam preferuar ate me ndarje network te pc dhe dm.
Pra me pak fjale:
1. share nje folder ne pc
2. mount ne dm
3. vendosja e filmave ne folderin qe kam bere share ne pc.
4. me pult ne Menu - File mode dhe shikoja filmat
Filmat duhet te ishin ne avi apo ts. Nuk me kujtohet sakte se cilat formate filmash nuk suporton apo suporton dm500.
Ndoshta te ndihmon ky materiali ketu. Aty flitet per regjistrimin, por dy hapat kryesore per te pare filma jane te sqaruara.
Nje menyre tjeter eshte qe ne dm te shkarkosh nje plugin te quajtur vlc 0.2.3(ne mos gaboj), dhe ne pc duhet te kesh ose vlc 1.0.5 ose vlc 0.8.5(gjithmone per aq sa me kujtohet)
Shume pak e kam perdorur kete te dyten, aq sa duhet te kem nje dm500 perpara syve per ta rikujtuar.
Normalisht aq duhet te jete shifra 8. Per tu siguruar shiko te njejten gje per nje satelit tjeter psh 16°E nqs pozicioni eshte 160 atehere edhe 8 eshte ok.
Ose hyr me DCC ne dm dhe shko te satelites.xml, jepi edit dhe korrigjoje aty. Nje restart boxit dhe besoj se do te ndryshohet.