kush mund tma gjej nje seting 13.16.19.28 per dm E2 me list kanalesh te azhornuar ; po pat ndonjeri me vanibal nqs ka .......
kush mund tma gjej nje seting 13.16.19.28 per dm E2 me list kanalesh te azhornuar ; po pat ndonjeri me vanibal nqs ka .......
Instalo vete listat e Vahnibalit e ke gjithcka!
Me Autosetting ose NG Setting plugins ke mundesi te besh lista te tua e ti bashkosh me listat e Vahnibalit e te freskohen automatikisht ose sipas deshires tende!
TS Panel 7.5 ne Settings loader ke listat e Vahnibalit e vendos ato per motor e me pas fshij satelitet qe nuk te nevojiten e mbaj ata qe do!
Kush din apo kush me tregon si te perdori proxy ne dremabox 500 hd a ka dikush ndonje tutorial?
flm
po a me tregon atehere si behen nga ruteri me keto cka thu ti l2tp, pptp, vpn ma foto e kisha pash deshire ta kishe
edhe ne dremabox me intereson si behet mundesh te me ndihmosh ok
flm
Fiku po unė nuk shava njeri, kot qė ma more pėr ters,thashė thjesht qė kjo ėshtė njė mėnyrė pėr tė parė Kanalet Shqiptare pėr tė gjithė ata qė nuk kanė mundėsi ekonomike tė blejnė njė Aparat Satelitor me Enigmė 2, por kanė njė Drimboks 500s dhe qė ju rri kot ,ėshtė thjesht njė mėnyrė po u realizua mirė po nuk u realizua nuk humbim asgjė.
Tani po qe se ti ose dikush tjetėr mundeni tė na ndihmoni me nje moderim tė imazhit do t'jua kishim pėr nder.
Kalofshi mirė gjithėsesi
Nuk e di me saktėsi nqs mund tė shikosh apo jo kanale Shqiptare nė DM500s por pashė njė tutorial ,nė tė cilin pasqyrohet veprimi se si mund tė shikosh kanale tė cilat duan Enigma2 imazh nė Drimboks 500s, dhe kėtė theshte mund ta arrish me anė tė njė imazhi tė modifikuar .
Unė thjesht pyes nqs ka dikush njohuritė e duhura pėr modifikimin e imazhit tė cilin kam vėnė nė postimin tim,unė pėr vete ndėrtova Serverin ne Ubuntu 14,04 me anė tė VmWare sepse kam Win7 dhe e vura tė punojė vazhdova veprimet me FlashWizard Pro ,por ngeca tek imazhi pasi mė nxirrte kėtė mesazh '' Enigma2''is probably corrupted,please remove''
Kush me ndihmon ta shkarkoj nji TS panel..per all enigma 2..qe eshte i fundit..flm
diku ka qene nji manual se si instalohesh enigma2 per dream 500s e kam perdor dhe vet por shum vite me pare dhe me sa mbaji mende instalohesh imagi ne hdd te pc po qe se ke oreks te merresh po te kerkosh e gjen manualin por them se eshte nji pune pa leverdi shife kete manual te tregon me saktesi se si instalohet
KETU