Po ti nese ke lista te gatshme,dhe te azhornuara vendosi ketu.!
Atyre qe kan starsat i hyn ne pune prandaj e ka kerkuar editorin.?
Te pa testuara se skam aparat Dual_Feed_13-19-Starsat.zip beni backup perpara se ti testoni
Nuk kam lista te gatshme aq me teper ato qe kerkon ti nuk gjenden me asnje vend. e thash dhe me lart nuk kam starsat me gje njej list ne cfare do formati dhe enigma ska problem. dhe do mundohem ta bej per starsat.vetem mos harro qe lista sduhet te kaloje me shum se 6100 kanale dhe mos kete me shume se 8 fav ose buqets sepse aq ze ai i shkreti.
Pershendetje, desha te provoj te bej riabonimin e starsat por pash se linja qe kisha ishte fshire pasi provova disa linja test me cccam, nese bej pagesen online a do te hudhet prap nje linje apo si funksionon kjo, pyes qe mos te paguaj kot se koti.
[QUOTE=hans38;1238006]Pershendetje, desha te provoj te bej riabonimin e starsat por pash se linja qe kisha ishte fshire pasi provova disa linja test me cccam, nese bej pagesen online a do te hudhet prap nje linje apo si funksionon kjo, pyes qe mos te paguaj kot se koti.[/QUOTE
Po flet per G-Share? g-share nuk fshihet ccaam fshihet nese hedh linje tjeter eshte normale.g-share eshte aty.
pershendetje.
kam nje aparat Golden Interstar HD fta S.
desha ndonje firmware qe te suportoje celsat bis.
nese dikush mund te me orjentoje, do tia dija per faleminderit