procedura eshte kjo ketu shikoje me kujdes se ti diku gabon (perdor versionin 1.71)
procedura eshte kjo ketu shikoje me kujdes se ti diku gabon (perdor versionin 1.71)
Benard i kam pare edhe i kam provu te gjitha keto edhe kete loaderin e 2015 e kam provu.. por asgje tani me jep kete pergjigje..
20180302_191920.jpg
fishen e kam direkt rs232 to pc sepse kam gjet nje laptop qe ka fish rs232 edhe Windows XP e kam provu edhe ne kompjuter me border por te njejten pergjigje jep.. nuk besoj te ma ket fisha apo kompjuteri. Por un do vazhdoj me prova akoma.
gjithsesi te falenderoj per angazhimin ty edhe gjith te tjeret qe japin mendime.
Kurse une mendoj te kunderten..ashtu me thoshte edhe mua..se edhe une e kam pas kete problem te tille dhe me dump e zgjidha..por jo te gjitha dumpet per starsat 2000 hd pershtaten..duhet te zgjedhesh dumpin qe i pershtatet atij. Une me ate dump qe te degova e zgjithe shume kollaj problemin..edhe sot bera nje prove kastile i hodha program te gabuar dhe mu be vetem me shiritin blu ashtu si e ke edhe ti..i hodha ate dump qe te dergova ty dhe c,do gje ne rtegull u kethye ne origjinalin e vete..habitem me ty more djale se po te ishe afer do te ndihmoja me gjithe zemer..te uroj ta zgjidhesh sa me shpejt kete problem qe ke..klm.
Rimi mu me ka ngel edhe drita e sinjalit edhe shiriti blu ndezur jo vetem shiriti blu. E ke fjalen per kete Dump me kete emrtim (Dump Original SR 2000hyper By Irshadjan.bin) se nuk e mbaj mend mire. Nese nuk eshte kjo po se pate problem vendose ketu ate dump qe ti e zgjidh ket problem. Te bej edhe noj prov te fundit se jam pothuajse i dorzuar. faleminderit
Por mbase edhe nuk ta mer me heren e pare se edhe mua ashtu ma bente..beje prove 4_5 here ate dump se ben edhe naze..
kam pas problem dhe i kam bere boot me kete tani me del kjo sw is wrong please download again 2. cfare me sugjeroni
provo njehere kete , starsat si cdo aparat me chip ali duhet te mbash mend cfare chip id eshte 3516 35....ne baze te kesaj duhet ti hedhesh dhe softin etjer ....mbaj mend se duhet te kesh nje loader ali v2.0 nuk e mbaj mend mire , provoje me kete dump dhe loader te ri
http://www.satsupreme.com/download.p...3606-3511-3516