Mire se vini Originally Posted by master86 Mire she ju gjeta cheers Originally Posted by reditech Jam korabi nga prishtina , Ju pershendes te gjithve .
mire se vini!
Originally Posted by olsi198 Pershendetje! Jam i ri dhe i pa informuar per sa i perket marresave satelitor, prandaj jam ketu, per te mesuar fale ndihmes tuaj. Ju pershendes! Originally Posted by reditech Jam korabi nga prishtina , Ju pershendes te gjithve . Originally Posted by master86 Mire she ju gjeta cheers Mire se erdhet.
un jam kevi muca, jeni te mrekullueshme, jam antari me i ri i ktij forumi
Mire se vjen Kevi Originally Posted by The_Prince22 un jam kevi muca, jeni te mrekullueshme, jam antari me i ri i ktij forumi
Originally Posted by The_Prince22 un jam kevi muca, jeni te mrekullueshme, jam antari me i ri i ktij forumi mire se edhe !
mire se vjen! Originally Posted by The_Prince22 un jam kevi muca, jeni te mrekullueshme, jam antari me i ri i ktij forumi
Originally Posted by The_Prince22 un jam kevi muca, jeni te mrekullueshme, jam antari me i ri i ktij forumi Mire se vjen
Pershendetje te gjitheve. Jam Fisniku nga Gjakova.
Originally Posted by fkoshi Pershendetje te gjitheve. Jam Fisniku nga Gjakova. mire se erdhe !
Forum Rules