Колега може ли и на моите лични да пристигне решението :)
Колега може ли и на моите лични да пристигне решението :)
Не знам рещение ли е, аз ползвам безплатната версия и ми върши перфектна работа в локалната мрежа...
@mminkov ако имаш решение за платената версия, то тогава +1 и за мен ако може на лично
10х
освениCode:ls1.cesbo.com = 51.15.130.253товаCode:ls2.cesbo.com = 46.101.48.63също е лицензен сървър на АстратаCode:51.15.77.216 -> 216-77-15-51.rev.cloud.scaleway.com
Вчера пуснах 5-та версия и я настроих през уеб-а, бе той конфиг-файла много неразбираем ми се струва (може би щото не е подреден на един ред). Много се бави (в началото) когато рестриймва и се пусне vlc-то. Пуснал съм на колежките да гледат, рестриймвам един канал от дрийма, също свободните от 12565h и ефирните... Кога ли ще остане време да направя САТ->ИП не знам...
здравейте, как мога да стартирам автоматично астра в убунту 14.04 описание на сайта има направих го но ми дава грешка unknown option -c. става въпрос за безплатната версия 4.4.182.
стартирам така ./etc/astra/astra.conf
благодаря ви
аз стартирам астра така: /usr/bin/astra --stream /etc/astra/astra.conf
това което се опитваш да направиш е да стартираш йонфигурацията, аз до колкото си спомням, като направиш конфигурацията с разширение lua, тогава може май да се стартира...
Mminkov благодаря ти стана работи. Опитвах се да стартирам както посочено в сайта, но явно старо и няма информация достатъчно.
Само да допълня ако даден канал надвишава 4000 кб/с получава се засичане на картината
А машинката да не издъхва, щото когато ефирната имаше hd, рестриймвах и не съм забелязал проблеми...
ми не астрата повече от 4.5 -6.0% не натоварва. може ли да е от самата карта, но с твхеаденд не прави този проблем. Астрата веднъж дава сигнал 57% понякога 97% за транспондер 12688, ще пробвам други тран.