Nga keta module shey akoma dga por duhet te gjesh personin e duhur atje , le te themi qe i shesin kujt te duan ata. Une kam nje te tille dhe punon shume mire me karten e dga ne pairing.
Nga keta module shey akoma dga por duhet te gjesh personin e duhur atje , le te themi qe i shesin kujt te duan ata. Une kam nje te tille dhe punon shume mire me karten e dga ne pairing.
ku mund te gjejme sajjmo na thuaj te lutem
pra ky esht problem qe zgjidhetKjo do tė thotė se 129 CI + Chip ID: -XXXXXXX XXXX .pairing nuk ėshtė bėrė, TV duhet tė jetė po kjo ėshtė bėrė automatikisht kur CI + pajisje modul pėr tė CI / CI + modul slot e TV-sė. apo dekoderit
po sharing me mgcamd po te kesh kete modul ci+ conax behet?
ne po kerkojme modul per te pare kanalet e digitalb me abonim origjinal ne aparatet tona nuk po flasim per sharing.Nuk behet sharing nga moduli harroje.Na ndihmoni ku te gjejme module te tilla?
Kete duam.
ja ku esht ky ketu shitet ne itali
NEOTION CI Plus Sigurt CAM Pairing
CAM NEOTION mundėson Digital TV grupe (iDTV) dhe set-top kuti pėr tė deshifroj programe fėrguara televizive me e kushtėzuar Access Sistemit CONAX TM.
CONAX CAM Main Features
• chipset Secured:
- Teknologji silic NEOTION nė-shtėpi
- ARM7 TM @ 126 MHz
- DVB-CSA, AES algorithm mbėshtetur
- TS proces Bandwidth: deri nė 96 Mbps
- Upgrade Secure nga transporti MPEG mbi ajrit dhe DVB-SSU pėrputhje• interfacing / Konsumi:
- Common Interface slot mbylljen
- Powered Direkt nga 5V nga DVB-CI / CI Plus Host
- PCMCIA Type II size, 46g
- Konsumi i ulėt: <600 mW• Standardet:
- Standardi DVB Common Interface dhe PCMCIA ISO / IEC EN50221 pėrputhje
- Card Zgjuar: ISO 7816-3 pėrputhje tė plotė
- RoHS pėrputhje - Direktiva 2002/95 / E
- kushtet funksionimit: nga 0 ° C deri + 70 ° C
- Standardet e Mbrojtjes Copy (version CI Plus vetėm): tė dy AES dhe DES encryption mbėshtetur• Karakteristikat e mbėshtetur
- Descrambling Dual
- Multi-Gjuhė: deri nė 20 gjuhėt
- Tė gjitha Audio dhe Video lloj
ja ky ketu esht ndodhet ne itali![]()
Ne cadrese shitet ky modul?Lutem na e dergoni adresen ne itali
sa kushton kjo
Ne cadrese shitet ky modul?Lutem na e dergoni adresen ne itali