Промените са пратени, благодарности на kraiv, gfto и всички които помогнаха с тестването.
https://github.com/gfto/oscam/pull/13
Промените са пратени, благодарности на kraiv, gfto и всички които помогнаха с тестването.
https://github.com/gfto/oscam/pull/13
И защо не прекарахте rsa през булкрипт?
Как може да го направя, след като нямам такава карта вече (на която им зная ключовете и мога да тествам )? Без карта при мен не ми се занимава особено. Сегашната капка е само разширяване на логиката и не беше сложно. Ако си сигурен че кода от награ 3 ще работи, мога да го добавя. Човека който е правил хака за Вер. 2 ме отсвири като му поисках да ме насочи. Неискал да дразни тези от Булсата![]()
Аз не виждам логика,за дразнене!Ако мислиш,че сега им е все едно?Все пак, всеки от вас ги получава отнякъде и за да не сецне, е редно да е публично!
Така де и аз му обясних подобно нещо, но това не промени решението му. Съгласен съм с теб, но каквото стане така или иначе аз лично сървъра за размяна го държа само защото ме е яд за изгубеното време и ако го спра ще е трудно да имам същите размени отново, относно частта за oscam и аз мисля че е редно да е публична понеже тя не е решаваща за нищо (без нужните ключове е толкова полезна колко тази която е за награ в момента).
То за писане може, но ще отнеме цяла вечност ако се закучи, пишеш нещо някой пробва и така с проба / грешка. Докато ако този който пише кода има карта с работещ ключ към нея ще е по-лесно. Все пак опираме до другото, всеки който използва тази функционалност ще е зависим от този който вади ключовете. За мен тази екстра нещо от сорта "добре е да го има" и наистина е така, но ако е трудноемко да се направи заради липсата на предварителна информация как работи съществуващият, аз лично не бих се занимавал.
Промените относно newcamd са добавени в 10159 голяма благодарност на gfto за публикуването на промените в официалният код, който се чувства признателен за участието на kraiv, chepik и моя милост, може да използва звездата под постовете ни. Това е за сега казуса за 4аее и вер. 1 е решен.
Не знам, аз лично си компилирам оскама сам и не използвам предварително компилирани.