Ka disa jave qe testoj kete pakete me IPTV dhe nuk ka asnje lloj problemi.Mbase nuk ja vlen me emulator.
![]()
Ka disa jave qe testoj kete pakete me IPTV dhe nuk ka asnje lloj problemi.Mbase nuk ja vlen me emulator.
![]()
Kam marre nje dekoder albtv oferte e albtelekomit por nuk me lidhet me internetin,kur e ndez thote Network problem(?!) fisha eshte e lidhur me routerin dhe prap nuk ben!
Duhet konfiguruar routeri?
***useless quote***
sepse iptv e ka burimin nga dekoder zyrtar sky hd, dhe nuk ka se si te kete probleme.
***useless quote***
me cfare rezolucioni ta nxjerr figuren?/
edhe une kam marre nje iptv tani me cmim te leverdisshem edhe shume stabel! :))
Sa me i vogel te jete rezolucioni aq me stabel eshte figura.
po patjeter qe do konfiguruar routeri se ashtu e kam edhe une..me nje fjale do konfiguruar edhe routeri edhe modemi se ai eshte sherbim iptv qe punon vetem me ane te internetit dhe do konfigurimet perkatese..duhet te vijne ata te albtelekomit qe te bejne konfigurimin se sherbimi eshte falas.klm.
Ce do IPTV ska me mire se sateliti e mer figuren live kurse iptv vonon 5 minuta me keq se kur e shef me internet ne pc nje ndeshje futbolli nuk shef dot se kur eshte ber goli e kan mar vesh komshit edhe te duket sikur te ka ngel kaseta mbrapa
nuk eshte ndonje problem i madh shum ajo pse max ka server te shpejt stabil, qe per 10 sec e vonojn edhe kualitetin e kane super , ma mir se me ven satelit, anten etj ja vlen edhe madje shume gjynah me i hap vetes gjith ato pune kablla antena etj
Numer 1 prap mbetet edhe ka me mbet antena satelitore.
Nuk e kam provuar ndonjehere iptv, po ndryshimi i kanaleve ne keto paketat me pagese eshte i menjehershem apo vonon?