Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 42 of 100 FirstFirst ... 173237404142434447526792 ... LastLast
Results 411 to 420 of 996

Thread: Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Re: Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...

Quote Originally Posted by blackhole1 View Post
    per te gjithe ata qe nuk e besojne se dga hapet me enigma 2 keto 2 dit do postoj nje video me kanalet e dga dhe tring!!hapet me box dm 800 hd,dm 500 hd, dm800 se,etj dm enigma2.si dhe me vusolo,etj vu+ enigma2.un disponoj dhe et xtrend 9200 por nuk i njihte filet qe perdoren per te hapur dga dhe i kam hedhur ne vusolo dhe punon perfekt.
    Personalisht e di qe hapet, sepse ka ndodhur edhe me pare, por problemi eshte se eshte ca i shtrenjte cmimi.. per shumicen nuk ja vlen besoj.. por meqe ti e ke si sherbim mund te na thuash sa kushton, dhe ku mund te interesohemi??

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    2

kerkesa ime mbetet kjo:u drejtohem me teper atyre qe zotrojne njohuri te medha ne kete fushe se si mund te jete ndertuar ky server qe tashme esht bere i pathyeshem?!un kam bere disa experimente te vogla por nuk kam njohuri aq te mira ne kete fushe,mgjs.me pelqen kjo fushe.i bera backup imazhit para se te beja prova pastaj bera ca testime por asgje nuk nxorra ne drite!!!jane 2-3 file qe perdorin ata si baze. mg_cfg,peer cfg,por dhe nje ndryshim kodesh tek etc/passwd dhe passwd- !!! kam provuar ti fshi keto kode dhe perfundimi esht se nuk i njihte me filet boxi. kujtoj qe ma kane bllokuar konektimin me ftp.

Senior Member
    Uploads
    2

un jam i gatshem te kontiboj ne forum me ndihmen time(aq sa un kam njohuri)sepse i jam dhe borxhli ketij forumi pasi me ka dhene njohuri dhe ndihme gjithmone.

Senior Member
    Uploads
    2

un e bera abonimin ne macedonia, ne shkup por kam degjuar qe ka edhe ne gostivar,tetove dhe kushtonte 140 euro.

Senior Member
    Uploads
    2

kujtoj qe un vitin e kaluar,me sakte ne qershor e bera sbonimin me 80 euro. e bera me lire pasi ishte bere publike edhe me emu cccam dhe un zgjodha me cccam,por pas nje muaji me sakte ne kohen e kampionatit botror dga hodhi nje virus ndaj cccam dhe i dogji te gjitha kartat e veta qe ishin thyer me cccam.keta bosat qe me japin serverin me kerkuan qe ta dergoja edhe njehere boxin ne macedonia per ta bere conf.me mgcamd qe te mos kisha me probleme dhe qe athere nuk kam pas me probleme.

Senior Member Montezuma 1's Avatar
    Uploads
    4

per te gjithe ata qe nuk e besojne se dga hapet me enigma 2 keto 2 dit do postoj nje video me kanalet e dga dhe tring!!hapet me box dm 800 hd,dm 500 hd, dm800 se,etj dm enigma2.si dhe me vusolo,etj vu+ enigma2.un disponoj dhe et xtrend 9200 por nuk i njihte filet qe perdoren per te hapur dga dhe i kam hedhur ne vusolo dhe punon perfekt.
    blackhole, askush nuk thote qe DGA nuk hapet me Enigma2 por themi qe nuk hapet me CS,hapet vetem me IPTV dhe nqs hapet me MGcam hapet vetem lokalisht jo per tu ndare dmth jo per share

Senior Member njazi's Avatar
    Uploads
    482

Quote Originally Posted by Montezuma 1 View Post
    blackhole, askush nuk thote qe DGA nuk hapet me Enigma2 por themi qe nuk hapet me CS,hapet vetem me IPTV dhe nqs hapet me MGcam hapet vetem lokalisht jo per tu ndare dmth jo per share
    hapet dhe me cccam sepse dhe une me cccam e kam te hapur te gjitha kanalet digitalb dhe tring varet serveri e linja qe ke ne fakt ne shumicen e linjave nuk hapet

Junior Member dj_flloki's Avatar
    Uploads
    0

Pershendetje te nderuar ja ku e keni kete tipin qe kryn punen per Digitalb HD, une per veti nuk e kom dergu Dreamboxin tim per arsye se nuk jam i pasionuar mbas digitalbit.kam gjithqka tjeter perveq digitalbit qe te shoh.
    Puna eshte qysh po thot zotriu blackhole1 resiveri duhet te dergohet te zotriu ne macedoni sakte ne tetov shkon resiveri pyteni se si behet dhe ju tregon

Risi: Ne pakon Digitalb HD me Satelit qe kushton = 140 euro per 1 vit abonim perfitoni Digitalb FULL Premium + Big Brother 1,2 + Digi Gold Non stop , Por gjithashtu perfitoni edhe paketen TRING TV.

Digitalb HD + Tring = 140 Euro , 1 Vit abonim.
    E perseris: Eshte paket Satelitore JO IPTV.
    Ku kualiteti eshte 1080i (FULL HD)

Faleminderit
    Florian Ramadani

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

kerkesa ime mbetet kjo:u drejtohem me teper atyre qe zotrojne njohuri te medha ne kete fushe se si mund te jete ndertuar ky server qe tashme esht bere i pathyeshem?!un kam bere disa experimente te vogla por nuk kam njohuri aq te mira ne kete fushe,mgjs.me pelqen kjo fushe.i bera backup imazhit para se te beja prova pastaj bera ca testime por asgje nuk nxorra ne drite!!!jane 2-3 file qe perdorin ata si baze. mg_cfg,peer cfg,por dhe nje ndryshim kodesh tek etc/passwd dhe passwd- !!! kam provuar ti fshi keto kode dhe perfundimi esht se nuk i njihte me filet boxi. kujtoj qe ma kane bllokuar konektimin me ftp.
    Pershendetje
    Nje gje nuk po kuptoj, kur te kane bllokuar konektimin me ftp, atehere si ke mundur te besh experimente?? Apo me DreamExplorer??
    Ne nje post paraardhes thua qe i ke mare filet dhe i ke hedhur nga DM ne vu+, Si e ke mundur ta besh kete??

Nuk ke pse mundohesh te besh video apo foto etj, se provat jane te qarta, te pakten per mua.
    Ajo qe mendoj eshte se ndoshta nuk kemi te bejme me nje Mgcamd 1.35a te zakonshem, por besoj se duhet te jete i modifikuar.

Nqs ti ke mundesi te nxjerresh filen qe perfaqeson emulatorin qe gjendet ne /usr/bin dhe ta postosh ketu, besoj se do te kuptonim me teper.
    Shume i rendesishem mendoj se duhet te jete edhe scripti qe ne varesi te imazhit mund te gjendet ne /usr/camscript/ apo ne /usr/script/ apo ne /etc/init.d/ etj etj
    Per kete te dyten mund te shkarkosh edhe plugin DreamExplorer per ta pare.
    Thjesht per ceshtje kuriozitzti, do desha te dija si e kane emertuar apo konfiguruar scriptin e atij mgcamdi qe perdorin.
    KLM

Banned
    Uploads
    2

Plaku toni006
    Egjith dga hapet me cccom dhe me mgcom ne blackhol image ne vu+
    hapet dhe gjithmon ka qen hapur edhe me par
    per tu bindur qe dga eshte e hapur korkoni ne forum ketu ka user qe ishin me par te nachtfalke e tash jan admin ata e din qe dga hapet me mgcom
    drejtohuni te sami62 ai e ka par qe dga hapet ose te adminat ne forum ketu por me duket se sami62 e keni ndjek nga forumi
    sikur postimet e mija qe mi shkatrroni
    skam qka te bej une jam kritik keshtu ashte jeta

Advertise Here