Eshte problem serveri ose serveri e ka leshuar ate link per te punuar me nje ip
Eshte problem serveri ose serveri e ka leshuar ate link per te punuar me nje ip
Kanalet e Tringut ne Tokesor kane goxha ngecje, kurse ne Satelitor jo, kam nje klient timin me nje Openbox V8 Kombo, por ka vetem Tokesorin, dhe po me ankohej qe ka shume ngecje, e testova vete dhe ishte e vertete, ne Tokesor jo mire ne Satelitor shume mire, por une nuk e shikoj fare Tringun dhe nuk e dija kete pune, doja te dija kjo po ndodh vetem me Serverin tone, apo e kane dhe te tjeret kete problem, me tha dikush qe Tringu po ben testime ne Tokesor, per te futur nje teknologji te re kunder Sharingut, nuk e di nese qendron apo jo, nqs keni mundesi testojeni dhe shkruani ketu, klm!!!!
Per Tringun ne tokesor te njejten pergjigje do te japin dhe te tjerret ndoshta dhe per satelitor!
Pergjigjia e vertete do ishte te merrje karten e tokesorit te Tringut e ta vije ne oscam.
Aty do duket nese Tringu eshte duke bere testime!
tringu si ne toksor dhe satelitor tek mua punon pa problem ska pasur as me te voglin problem
Po edhe une konfirmoj se sot tringu ne satelit dhe ne tokesor punon pa problem, Tung:
Po e testoj tani Tringun ne Satelitor dhe Tokesor me nje linje tjeter, jo me Serverin tim, ECM TIME ne Tokesor eshte me e larte se ne Satelitor dhe ka luhatje, normalisht duhet te jete e njejte!!!!
Nje person ne Gostivar qe jep linjen e DGA eshte Nafi Beko, linja kushton € 160 ne vit dhe do ti cosh aparatin. Persa i perket linjes se Serbit, ju konfirmoj se punon shume mire. Kam 2 dite Qe i kam ri-marr linje atij dhe punon shume mire. Kanalet hapen, jo reshare, shume stabel, sky it hd punon (caid 0919 dhe 09cd, jo primafila dhe asnje kanal opsional), Nova hapet, sky uk HD dhe dga hd.
Naten
Jo jo, nafi Beko ne Gostivar jep vetem DGA per € 160 ne vit