Pershendetje,kush ka abonim per IPTV kanalet shqiptare dhe sky IT,Sky Gjerman,Anglez dhe kanalet sportive te me shkruaj ne PM
Pershendetje,kush ka abonim per IPTV kanalet shqiptare dhe sky IT,Sky Gjerman,Anglez dhe kanalet sportive te me shkruaj ne PM
Sot paska ik dhe ne tokesor. Provizore do te thote qe Dga dhe Tring nuk mund te kene frekuenca tokesore pasi te behet kalimi nga sistemi analog ne ate digital, qe duhej te kishte ndodh por u shty dhe per ca muaj. Dhe mos te te ngelet merak tringu se nuk shikohet sport te tringu. Champions lige ka sa te duash kanale qe e japin, madje ne shkurt-mars kemi dhe mediaset premium ne satelit dhe do e shohim ne italisht ashtu sic deshirojne shqiptaret.
Pershendetje
Jam i interesuar te bej nje Abonim IPTV 6 mujor (ose 1 vjet).
Jam i interesuar per DIGITALB,TRING,SKY UK,SKY DE,BEIN SPORT,ARENA SPORT (HR),ARENA SPORT (SRB),LIG TV dhe nëse ka mundesi kanalet Franqeze
"Champions lige ka sa te duash kanale qe e japin, madje ne shkurt-mars kemi dhe mediaset premium ne satelit dhe do e shohim ne italisht ashtu sic deshirojne shqiptaret. "
Nuk eshte aq e thjeshte .Dhe "zio Berluskoni " po pergatit dekoderin e tij me hilen e radhes...
Mediaset Premium shikohet me cilesi mjaft te larte ne IPTV, ndersa sharingu gradualisht po behet per muzeum.
Po sa kushton kjo iptv-ja? Kam dm800hd clone, si futen? Une dua pershmebull 2 paketat italjane dhe ndonje shqiptare, kush mi jep? Me pagese sigurisht...
Po ça po thua.. Lexoji mire postimet.. Ne muajt Shkurt- mars do kaloje ne satelit mediaset premium.. Mos e ngaterro me sistemin streaming qe perdor tani per shperndarjen e sinjalit tokesor ne itali. Kalimi do behet per arsye sepse sinjali tokesor nuk e mbulon gjithe territorin italian, dhe per me teper me eskluzivitetin e ch.liges per 3 vjet shume kliente do te privoheshin nga ky event.. Tani paring apo jo, mbetet per tu pare..por nje zgjidhje do kete gjithmone..