Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 90 of 100 FirstFirst ... 40658085888990919295 ... LastLast
Results 891 to 900 of 996

Thread: Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...

***useless quote***

pershendetje po jap dhe un mendimin tim rreth kesaj qeshtje pasi u bene dy jave qe kerkoj gjithandej per abonim te dga dhe kam gjetur disa rezultate e disa persona qe e bejne kete gje te par8n gjeta personin nga gostivari qe kerkon 120 euro qmim vjetor abonimi me mgcamd boxi duhet quar personit ne fjal ne gostivar qe ti beje ato bllokazhat e veta garabtonte qe punon njejt si me kart origjinale te shikosh full hd thonte se ka afer 2000 klient gje qe kjo e fundit nuk me hyri ne koke kurrsesi , personi jeter ishte qe fola ne facebook dhe qe ndrron emrin qdo dy dit ne gjuhen serbe aj kishte qmim 150 euro vjetore dhe kerkonte ti dergohej boxi ne beograd permes postea dhe kusht ishte qe boxi duhet te jet dreambox ose vu solo ky doli nga loja per zgjidhjen time per shum arsye se pari per qmimi , prejardhja e personit ne fjal , e mos njohja e di dergesa me post si dhe personi tjeter ishte nga Tetova i cili ishte si opcion i mire por qmimi i tij kapte majat dhe shkonte ne 180€ kshtu qe ne fund mbeti gostivarasi me i pershtatshmi sa i perket tezave se a ja vlen qmimi medimi im eshte qe po te sillet qmimi nga 100-120 vjetore dhe po te shtoheshin ne ate linje edhe buqetat tjwra evropiane ja vlen sipas mendimit tim qka nuk ja vlen eshte se po te behej kjo si ne kohen e vjeter te shitet cline pa te kapur boxin dhe pa te vendosur gjithandej passworda si dhe abonimet te mund te beheshin edhe 3 mujore ateher do ja vlente dhe besoj qe numri i abonuesve te gostivarasi do te trefishohej dhe do ishim te knaqur te gjith por kjo metod ma sjell boxin te bllokoj nga qdo gje mi jep dhe 120 euro dhe ik andej mendoj se eshte e pakapshme dhe nuk ja vlen dhe jo qmimi si qmim nese mundesohet pagesat 3 mujore dhe te lihet boxi i lire dergo linjen merr paesen e kaq... perderisa u thyen tgjitha buqetat tjera dhe dga jo nuk e kuptoj kete monopolizem te ketyre personav qe thyen kete paket eshte dyshuse mos te jene vet ata qe punojn ne kete kompani se ska so behet ndryshe te dalin me te menqurit dhe ska tjer ky eshte mendimi im sa i perket dga hd

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

pershendetje a ka ndonje box qe lexon karten origjinal te digitalbit ? ideja eshte te marr kart origjinale te digitalbit te marrim shebull paketen fillestare si dhe boxin tr shfrytsoj me cs per paketat tjera eshte emundur te behet kjo nese po ateher cili box e suporton kete psh Amiko Mini hd Combo conax

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

***useless quote***

Jo nuk ka. Vetem dekoderi zyrtar i DGA e lexon karten sat. Kurse per tokesor besoj se eshte e mundur.

VIP Member *M@STER-S@T-TV*'s Avatar
    Uploads
    194

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    pershendetje a ka ndonje box qe lexon karten origjinal te digitalbit ? ideja eshte te marr kart origjinale te digitalbit te marrim shebull paketen fillestare si dhe boxin tr shfrytsoj me cs per paketat tjera eshte emundur te behet kjo nese po ateher cili box e suporton kete psh Amiko Mini hd Combo conax
    ke modul conax pairing te dga (nese shiten akoma) qe e lexon por nuk e shperndan dot nese mendon ta besh njerin server e ta shperndash te te tjeret

Senior Member
    Uploads
    0

***useless quote***

jo e kisha fjalen vetem per perdorim personal eshte emundur kjo ?

Member
    Uploads
    0

***useless quote***
    Nuk eshte puna si jam mesuar une jashte apo brenda, ti nuk e di sa fitoj une dhe une nuk e di sa fiton ti (as nuk me intereson ta di). 120€ ne vit duken shume? Atehere jam dakort qe te punojme me cline free por pastaj mos ankohet njeri se kane shume freeze. Problemi qe jeton ne shqiperi e kuptoj deri diku, sipas ketij arsyetimi i bie qe nje team qe punon, studion dhe gjen nje zgjidhje Duhet te shesi linja duke menduar qe mund te kete bleres nga amerika, japonia, kanadaja dhe Australia, por mund te kete dhe bleres nga shqiperia e duhen ulur cmimet? Fakti qe duhet cuar ne Tetove, Beograd, Tirane, vlore, durres apo ku di une, eshte thjeshte nje fakt, nuk te detyron njeri te cosh aparatin deri atje. Pse dga kushton kaq shume dhe eshte kaq i veshtire per tu gjetur? Ndoshta sepse eshte dicka e rralle qe deshirojne te gjithe (shqiptaret) dhe jo vetem shqiptaret? Sipas ketij arsyetimi i bie qe nje server iptv, kushdo qofte (nuk permend emra per mos te bere publicitet), kur shet me 100€ e lart duhet ti themi: "o miku ule pak cmimin se ne jemi ne shqiperi". Qe te kesh nje server te mire (bombe fare) me 1,2 ose maksimumi 3 karta reale (kush thote qe ka mbi 20 karta, tregon perralla me mbret. Ka nga ata qe thone kemi 56 karta reale) e imagjinon dot sa shpenzime ka? Imagjino sikur te jete i vetmi qe ka zgjidhjen per dga (ka dhe linja cccam por kushtojne disi dhe e kane 3/4 grupe), Sky it HD, nova grecce etj, nuk duhet ti kesh cmimet e larta? Une nuk besoj se keta persona ne Tetove apo Gostivar kane zgjidhjen, jane thjeshte reseller (sic jane arabet per Gshare me Sky it HD), thjeshte perdorin ate menyre sepse eshte e vetmja menyre qe u eshte imponuar per te fshehur/kamufluar menyren si hapet dga. Sepse ne origjine dga eshte e hapur ne oscam. Dhe para 4/5 ditesh dga ishte hapur dhe ne Gshare per vetem 2 ore

Me respekt

Member
    Uploads
    0

Kjo menyre me mgcamd dhe qe duan te punojne direkt ne dekoder, per ata qe kane pak eksperience ne kete sektor, ju kujton ndoshta dike? Kush punonte ne te njejten menyre? Derisa ke gjetur website qe shesin dhe abonime mujore, atehere e kot qe harxhojme kohen ketu, do te thote qe e ke gjetur zgjidhjen. Me gjej nje web site ku gjen dga ne cccam,oscam,doscam,mgcamd etj me abonim 1,2 ose 3 mujor dhe atehere te them: "po bravo, ke te drejte".

Senior Member rigert's Avatar
    Uploads
    8

Pershendetje te gjitheve.

Desha te shtoj dicka nese me lejoni.
    Seriozisht ,pse e kemi kete fiksim qe sa here nje provider si (digitalb) mbyllet do bejme cmos qe ta hapim osa ta kemi edhe kete.
    Nuk e di se me sa e sa kanale apo paketa duhet te kenaqemi,nuk ma mer mendja se do kemi kohe ti shohim te gjitha.
    Ju faleminderit,kaq kisha.

Senior Member
    Uploads
    0

***useless quote***

rigert tthem te drejten mire e ke se dga me shum na eshte bere pune fiksimi se jo qe e vlen te mirret kaq shum me ta kur ke buqeta shum me te mira boterore qe sheh me 1€ muajin

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Titulli i temes eshte
    Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...

Nuk dua te zgjatem e te them se ja vlen apo jo abonimi i DGA qofte me vu+ apo me flybox!

Kur kam qene femije si une ashtu dhe te tjerret kishim vetem nje kanal i cili fillonte programin me me 18:00 deri ne 22:00
    Per kanalet e huaja duhet te ishe mjeshter per te fshehur antenat ne fillim se ndryshe perfundonte emri ne skedat e Partise!
    Tani ke gjithcka dhe per mua te gjitha kanalet shqiptare free kane program shume te mire!
    CS do te thote card sharing ( shperndarje e kartave )
    Ideja eshte te kem nje telekomande e te bej zaping per gjithcka qe kam mundesi qofte ekonomike ashtu dhe teknike!

Te gjitha kartat qe kalojne ne pairing paralelisht kalojne ne IPTV!

Ne cs jam i kenaqur me ato qe punojne akoma!
    Ne iptv punojne shume mire dhe paguan per aq sa ke takatin!
    Dekoder te mire,ti punoj te gjitha e te jete dy here me i lire dhe dy here me i shpejte se dm500 (250euro para disa vitesh) ka dale ne qarkullim e ky eshte vu+ zero!
    Per DGA jam i bindur se prape do flasim. Nuk e le njeri te mbyllet tema. Gjithmone del dikush dhe trazon gjellen qe te hapet oreksi!
    Per cs punon shume mire me vps server e kjo kushton se nuk e gjen xhaba.
    Per iptv duhet dedicated server i cili eshte shume here me i shtrenjte se vps!

Advertise Here