***useless quote***
pershendetje po jap dhe un mendimin tim rreth kesaj qeshtje pasi u bene dy jave qe kerkoj gjithandej per abonim te dga dhe kam gjetur disa rezultate e disa persona qe e bejne kete gje te par8n gjeta personin nga gostivari qe kerkon 120 euro qmim vjetor abonimi me mgcamd boxi duhet quar personit ne fjal ne gostivar qe ti beje ato bllokazhat e veta garabtonte qe punon njejt si me kart origjinale te shikosh full hd thonte se ka afer 2000 klient gje qe kjo e fundit nuk me hyri ne koke kurrsesi , personi jeter ishte qe fola ne facebook dhe qe ndrron emrin qdo dy dit ne gjuhen serbe aj kishte qmim 150 euro vjetore dhe kerkonte ti dergohej boxi ne beograd permes postea dhe kusht ishte qe boxi duhet te jet dreambox ose vu solo ky doli nga loja per zgjidhjen time per shum arsye se pari per qmimi , prejardhja e personit ne fjal , e mos njohja e di dergesa me post si dhe personi tjeter ishte nga Tetova i cili ishte si opcion i mire por qmimi i tij kapte majat dhe shkonte ne 180€ kshtu qe ne fund mbeti gostivarasi me i pershtatshmi sa i perket tezave se a ja vlen qmimi medimi im eshte qe po te sillet qmimi nga 100-120 vjetore dhe po te shtoheshin ne ate linje edhe buqetat tjwra evropiane ja vlen sipas mendimit tim qka nuk ja vlen eshte se po te behej kjo si ne kohen e vjeter te shitet cline pa te kapur boxin dhe pa te vendosur gjithandej passworda si dhe abonimet te mund te beheshin edhe 3 mujore ateher do ja vlente dhe besoj qe numri i abonuesve te gostivarasi do te trefishohej dhe do ishim te knaqur te gjith por kjo metod ma sjell boxin te bllokoj nga qdo gje mi jep dhe 120 euro dhe ik andej mendoj se eshte e pakapshme dhe nuk ja vlen dhe jo qmimi si qmim nese mundesohet pagesat 3 mujore dhe te lihet boxi i lire dergo linjen merr paesen e kaq... perderisa u thyen tgjitha buqetat tjera dhe dga jo nuk e kuptoj kete monopolizem te ketyre personav qe thyen kete paket eshte dyshuse mos te jene vet ata qe punojn ne kete kompani se ska so behet ndryshe te dalin me te menqurit dhe ska tjer ky eshte mendimi im sa i perket dga hd