***useless quote***
keshillohu me anetarin fispro.. deri tani eshte i vetmi qe thote se ka dgalb ne satelit.. mbase gjeni ndonje zgjidhje.. klm.
***useless quote***
keshillohu me anetarin fispro.. deri tani eshte i vetmi qe thote se ka dgalb ne satelit.. mbase gjeni ndonje zgjidhje.. klm.
***useless quote***
flm prej tejet, po shikjoj per ket antarin dhe po lidhem me te.
***useless quote***Hapen te 3 kanalet.Fox 2 hd int qe jep dhe ndeshjet me te rendesishme me perpara nuk u ka pas hapur derisa doli nje oscam fix dhe ka rreth 4 muaj qe hapet pa problem,pra eshte stabel
Po mundohem ti jap nje pergjigje vetes ne lidhje me IPTV qe keto kohet e fundit jane bere nje pjese e rendesishme e komenteve tona, kam provuar me dhjetra servera te ndryshem si ne formatin M3U ne E2 ashtu edhe ne XBMC ne aparatin android boxtv, kam pare se te gjithe serverat pa perjashtim jane me mangesira te medha me ate ata cka rreklamojne neper forume te ndryshme, te rreklamojne 200-300 apo 500 kanale ne listat e tyre dhe kur sheh se ne keto kanale o nuk hapen fare o ngrijne ose edhe po themi qe kur klikoj Ant1 me hapet nje kanal sporti, pale ka edhe nga ata premium iptv qe me buje te madhe thone se jane nje staf qe punon 24 ore ne dite dhe nga 500 kanale hapin vetem 60 ose 70 kanale krejtesisht koti, me keto qe po shkruaj dua te them se per mendimin tim kjo faze e fillimit nga keta persona qe shesin keta servera nuk ja vlen fare, ka nga ata qe kur u kerkon test nuk te japin se jane kompetente dhe se seshte e nevojshme per test, une falenderoj te gjithe ata qe kontribuojne ne kete forum me punen e tyre pa interes dhe na dergojne perdite teste te paketave te ndryshme dhe jo ata qe duan te perfitojne ne menyre te pa merituar, u them ketyre njerezve se le ti bejne paketat e mira ne iptv, por jo ti shohim keto paketa edhe figurat qe ato cfaqin sikur jepen me strim, ma beni hallall se shkruajta gjate por u mbusha nga keta mashtrues ordinere, ju pershendes, Tung:
***useless quote***
Flm te dyve, ishte thjesht per kuriozitet se ate sat nuk e kap.
Si zdoli dikush me na ndihmu pash hatrin e zotit.
Meqe per digitalbin spaska zgjidhje jam tu e vazhdu prep abonimin te turku. Nqs gjeni ndonje zgjidhje pa iptv na bani me dit
ju uroj shendet
***useless quote***
Pershendetje fisipro,
Mire qe ti i reklamon keto qe hapen po a ka ndonje date qe te tregoje qe hapen momentalisht me mgcamd?
Apo nuk e tregon daten imazhi?
Faleminderit!
Kėrkova mė poshtė pėr lajme tė ngjashme mirėpo nuk gjeta.Kam njė pyetje.Kam njė Amico mini HD SE desha tė dij nėse mė ndihmon ndokush si mund ti fus kanalet IPTV.Po provoj por nuk mundem.I mora kanaleti ruajta nė njė fajll .m3u mė pas i vendosa nė usb e futa usb nė Amico mirėpo kur e shtyp Load web tv list nuk i njeh.Nėse mundet ndokush ndihmė.klm