Po normal qe komplet paketen e kom kuptohet qe kjo eshte WEB Flash Player , kete po mundohem qe te kuptoj se a mundem qe ti nxjerr linkat nje nga nje nga ky web player.
Njatjeta cuna, mund te me adresoje ndonjeri nga ju ne ndonje faqe diskutimi te ktij forumi,site, tutorial,etc se si mund te instaloj nje c-line sepse nuk jam shume praktik dhe i sigurte ne vetvete se mund tja dal mbane vete pa u konsultuar apo informuar mire per proceduren! E kam te instaluar nje c-line ne dekoder, te cilen ma ka instaluar nje i njohur qe ma ka shitur dekoderin me gjith linje te instaluar ne te, por po i vjen data e skadences (pas nje muaii skadon afati 1vjecar) dhe dua ti bej rinovim ose te marr nje te re,por ai i njohuri per momentin eshte transferuar per ceshtje pune qytet tjeter dhe me tha qe problem eshte dhe puna e pageses, menyra e pageses qe duhet te jete anonime etj etj...Kush ka me experience i lutem te me sygjeroje dicka me shume. Kalofshi mire!
Ndiq kėta hapa:
1)Shkarko dhe ruaj nė kompjuter programin NotePad ++.
2)Editoje clinjėn qė ke me kėtė pogram(notepad) dhe ruaje dhe ruaje nė desktop-in e kompjuterit me emėrtimin CCcam.cfg
3) Shkarko dhe ruaj nė kompjuter programin FTP FileZilla
4)Hap FileZilla dhe plotėso kėto tė dhėna:Host (ip adresė qė ka aparati),Username: root, pasword:dreambox, dhe kliko nė Cuickonnect
5)Djathtas poshtė hapen tė gjitha dosjet qė pėrmban aprati
6)Shko te dosja var dhe klikoje dy herė
7) Te dosjet e tjera qė hapen gjej dosjen etc dhe klikoje dy herė dhe pikėrisht kėtu vendose fajllin CCcam .cfg qė ruajte nė kompjuter.Vendosjen bėje duke e tėrhequr fajllin me maus.
Shėnim: po tė duash tė shohėsh pėrmbajtjen e CCcam .cfg klikoje me tė djathtėn,pastaj klikoje njė herė View Edit dhe tė del pėrmbajtja e CCcam.cfg ku mund tė bėsh editimet e duhura.Suksese
per problemin qe shtrova me jane ofruar sugjerime dhe zgjidhje konkrete nga anetare te nderuar te cilet pa hezitim dua ti falenderoj publikisht (jam ca jasht teme por duke pare rrethanat e postova ketu) dhe sidomos : FATI54/MX7/KAPOAUG/RIHATAKUD/ etj per gadishmerine e treguar per te me ofruar sygjerime te vyera, dhe per cdo paqartesi do ju kontaktoj ne privat! flm shume sinqerisht!
shikoje mund te jet e nevojshme
KETU
shpresoj te mos dal jasht rregullave
Pershendetje, kush mund te me ndihmoj me kete gje. Si mund te bej nje cline test nga serveri im? Faleminderit