***useless quote***
Qe te punoj duhet dhe disenku qe te punoj ne versionin 1.1.
Jane te rralle disenket 4/1 qe punojne ne versionin 1.1 duhet disenk 8/1 apo me shume.
Ne foton e dyte konfigurimi eshte gabim.
***useless quote***
Qe te punoj duhet dhe disenku qe te punoj ne versionin 1.1.
Jane te rralle disenket 4/1 qe punojne ne versionin 1.1 duhet disenk 8/1 apo me shume.
Ne foton e dyte konfigurimi eshte gabim.
lnb monoblock punon me diseqc 4/1 vetem ne nji satelit qe te punosh tre satellite te duhen dy lnb single dhe monoblock me pak fjale monoblock kryen funksionin e nji lnb ne vetvete monoblock ka diseqc prandji nuk punojne te dyja kokat me diseqc cfare do lloi diseqc te vendosesh nuk eshte e mundur porta ska rendesi sa per konfigurime duhet te perdoresh simple jo ndvacet e provur dhe e testuar nga une me blachole ne vu+ dhe ne edison argus
***useless quote***
Po une e kam te lidhur te VU+Duo2 me dy Tunera, te njeri tuner LNB monoblock konfigurimi simple, dhe tek njeri lnb single.
Por desha ti lidhi se bashku qe te perdorë Tunerin tjeter per nje tjeter lnb me motor.
Ndonje menyre tjerer lloji nuk ka ....
Gjithsesi faleminderit
O cuna sot instalova nje spiderbox hd dhe bleva nje koke 2-she per nje kusheririn tim per te pare 2 satelite pernjeheresh por arrita te kap vetem Hotbird 13e dhe nup po arrij te kap sinjalin e kanaleve tona ne Eutelsat 16e. Kush me ndihmon si konfigurohet se eshte hera e pare qe po perdor koke per 2 satelite?
***useless quote***
provo te kapesh ne fillim eutelsat. Nese e kap ate, hotbird e kap pa problem
Nuk e di se ku qendron problemi? Sot kapa kanalet ne eutelsat duke u bazuar ne frekuencen e tvsh por per cudi kanalet e hotbird nuk po i kap.
A mos ndoshta antena eshte i cik e vogel 70 cm apo ku qendron sekreti.?
Tek tvsh satelit qualiteti shkonte deri ne 50% dhe jo me shume por ndoshta duhet te shkoje mbase mbi 80% qe te kapen edhe kanalet e hotbirb.
Ndonje ide cuna?
***useless quote***
Tek une ka qene 89-90% para se te vija motorr me sac nga ata te dga. Provo te kapesh kanalet e totaltv dhe aljazeera balkans se ata kane frekuence te ulet