***useless quote***]Kam patur dhe un me pare shume sinjal te mire se kam tas 1.5 po mbasi u ndryshuan frekuencat spo kam me fare...Hypa dhe provova te leviz lnb por asgje...kanalet e tjera ne 16 e kane sinjal vetem tringu jo...!
***useless quote***]Kam patur dhe un me pare shume sinjal te mire se kam tas 1.5 po mbasi u ndryshuan frekuencat spo kam me fare...Hypa dhe provova te leviz lnb por asgje...kanalet e tjera ne 16 e kane sinjal vetem tringu jo...!
Nuk di c'te theme Ghostenigma,une ne Lushnje jetoj dhe nuk e kame kete problem dhe pjaten e kam me te vogel nga e juaja..pjata nga ato te parat te dekoderave analoge 1,2..dhe ne rregull jame me vjen keq.klm.
Pershendetje te njejtin problem kam dhe une asesi smund ti marr kanalet e tring tv ne freq 11427 , kurse ne freq 11400 jane ne rregull kam sistem me lnb3-she kurse pjata eshte me diameter 1.20m
***useless quote***
Pershendetje APLX
Bej nje prezatim KETU meqe e kerkon rregullorja e forumit
Tas me diameter 80" Vendndodhja Durres.
Qe tring ka probleme me sinjalin dihet po ju duhet te kontrolloni njehere lnb ose tunerin e aparatit, sa te vjetra jane se ndikojne shume pervec faktit qe ketu shumica perdorin aparate clone dhe ata jane nje problem me vete
Jolly_HD_1_0_1_32_16A_16E_A00000_0_0_0.jpg
Vizion_Plus_1_0_1_1_168_16E_A00000_0_0_0.jpg
Eshte e vertete qe ka probleme me sinalin e tring keto kohe,po une veproj ne kete menyre kur nuk ka sinjal ndonje kanal e coj ne nje tjeter qe ka dhe e coj ne kanalin e meparshem dhe sinjali eshte i plote...Sdi pse ndodh kjo me tring se me paketa te tjera nuk ndodh...
***useless quote***
mund ta ket tuneri i dekoderit tend
***useless quote***
Kjo ndodh vetem me tring,po te ishte problem tuneri do ta kishin te gjitha paketat,dhe nuk e kane...
***useless quote***
te ndodh me frekuencen e tring.
Nje gje e tille me ndodh dhe mua me frekuencen e fox sports te sky
Pershendetje
Sot istalova 3 lnb 13 16 19 ,
problemi qendron ,se per 5 min te treja lnb kane sinjal
kurse me vone vetem lnb 13 (Hotbird) me jep sinjal.