Pershendetje!
Doja vetem tju informoj. Kam pyetur me perpara per satelitet 13-16-19-28.2 ne nje parabol 80cm nga Gjermania. Ia kam arritur ne 4 ore me shina dhe lnb slim (jo te holla fare). Nuk kisha kohe te levizja parabolen qe mbetet ne pozicionin 19 est. Sinjali tek 16 est tek paketa tring eshte i dobet, saqe kur bie shi nuk kane me sinjal. Duke pare qe parabola ime eshte e vjeter dhe e ndryshkur, te tjeret mund tja dalin. Por mendoj se do te ishte me mire qe te ishte 16 est ne mes, do te kishte ky sigurisht sinjal. Bbc dhe Itv kane sinjal te forte. Mbase i vlen dikujt ky informacion
shqiperia eshte jashte hartes se mbulimit me sinjal per kete pakete dhe vetem ne rusi shikohet me sac normal te tjerat shtete duhet te kene nje sac te madh per te shikuar kete satelit dhe kete pakete ruse
hidhi nje sy hartes ketu
pershendetje
ne tr dhe dr nuk kam gjet se kam kerku edhe une, por ne kete faqen ketu gjen plot, me te mirat si cilesi jane televes francese pastaj ke italiane qe nuk jane keq se perdor vete ketu ne it dhe jam shume i kenaqur
gjithmone flitet per dtt (jo analoge)
Pershendetje. Kam nje problem me sinjalin e kanaleve me polarizim horizontal, nuk kane sinjal.
Qofte ne astra 19,2 edhe ne hotbird. Kanalet me pol. Vertikal jane ok. Perdor diseck 4/1.
Pershendetje.Kam nji pytje ,kam paraboll -saq 1.20 cm ne qenderlnb eurobird 28 shkall sateliti anglez a mund ta kapi edhe hellas sat 39,turksat 42 si dhe azerspace 46 shkall.