kendin sduhet ta leviz fare sic e kam ne 16°E ta coj ne 28.2°E ?
kendin sduhet ta leviz fare sic e kam ne 16°E ta coj ne 28.2°E ?
***useless quote***
Kendin per posht lart duhet ta levizesh pak me poshte.Dhe lnb duhet ta rrotullosh pakez nga e djathta kur je perballe sacit!
eh meqe jam lodhur duke shpjeguar ,do mundohem neser tju sqaroj me foto mundesine e montimit ,per nji parabole te thjeshte ,me dy koka me tre koka me kater apo me me motor por sigurisht me koka teke ,apo monobllok,
***useless quote***
kerkoj falje per shqipen (e keqkuptuar )
nga para apo nga mbas paraboles ,duhet bere levizja e kesaj te parafolures ,.pastaj une nuk ofendoj njeri ketu ,nuk dua te fjalosem me ndonji njeri thjesht ,pakez shpjegim dhashe ,.pastaj clidhje kam une ,ne qoftese je keqkuptuar ti or shoku.ah se harrova pse duhet te montoj 8 10 20 parabola ,kur mundesisht me nje mbaroj pune,ok,.
o djema flm per infot qe me dhate , ishte thjesht nje info qe doja mbasi ishte i vetem satelit qe skisha gjetur me ket parabole te vogel 85 cm . flm
jemi ketu per te ndihmuar njeri tjetrin dhe te ndajme infot per cdo gje
***useless quote***
ne fakt ke shume te drejt por une ,duke qene se jam shume strikt (i rregullt) ngul kembe ne idene qe ,nji parabole ,idene e montimit ta kete ne pjesen e prasme ,sepse nga para pengohet fushepamja e paraboles .