***useless quote***
pse duhet tju mbush mendjen ju .per respekt po komentoj .okej jam per vete ,ketu jap aq sa mundesi kam (financiare?jo por teknike po)per ju gjithmon.
***useless quote***
pse duhet tju mbush mendjen ju .per respekt po komentoj .okej jam per vete ,ketu jap aq sa mundesi kam (financiare?jo por teknike po)per ju gjithmon.
***useless quote***
......... dhe s'ke pse te mundohesh te na mbushesh mendjen.
Te gjithe ketu, besoj se e kane mendjen e mbushur top ne lidhje me tyj, pra qe ti je OK
Per sa i perket respektit qe permend, njeriu duhet te kete respekt per veten e vet ne radhe te pare dhe duke pasur respekt per veten e vet, ka shume mundesi qe te kete respekt edhe per te tjeret.
Por nqs nuk ka respekt per veten e vet, shancet qe te kete respekt per te tjeret jane zero.
Kalo mire
***useless quote***
eshte e kote te trashim muhabetet por ok jemi te gjithe ,per nji mendim qe japim ,mos na e merni per keq ,sepse aq di ,kaq mund tju them,po flas per veten time.ky shoku parafoles beri nji pyetje un dhash nji pergjigje . kalofshi mire
pershendetje ,
a mund te lidh 2 koka lnb 2she si ajo e digitalb ne nje tas 80cm?
nese po mund te kap minimlisht eutelsat 16 hotbird13 astra 19.2 ?
nese nuk behet asnjhera cfare me keshilloni ? aktualisht kam nje tas 80cm dhe disa koka lnb 2she
pyetja e fundit , si mund te gjej sinjalin pa marre teknik gjetjesh sinjali ?
flm
***useless quote***
me koka dyshe as qe behet fjale te diskutojme me shume .
3 koka teke apo lnb me 3 koka?
[QUOTE = joshuawopr; 1135547] 3 koka Teke apo LNB me 3 koka [/ QUOTE]
lnb me tre koka eshte me e lehte po dhe me tre koka teke e thjeshte eshte po me nje sac 80 cik e veshtire ti kapish te tre kta satelit nje sac 100 do ishte me mire
Pershendetje. Kam nje Box Satelit ODS 2000H te DGA pa abonim, a mund te hapen Kanalet qe jan Free psh 19.2 ZDF, ARD APO edhe tjera ne 13 apo 16 Shkall qe jan Free. Un po arrij ti hap, kam bere kerkimin automatikisht , kanalet jan instaluar por nuk hapen as ato qe jan Free. Ne Box gjindet edhe nje Kart e Dga.