***useless quote***
Nese ke dy tunera duhen dhe dy kabuj. Domethene cdo tuner duhet te kete antenen e vet.
Mund ta besh me ure lidhese e ne kete rast shikon kanalet e nje frekuence.
***useless quote***
Nese ke dy tunera duhen dhe dy kabuj. Domethene cdo tuner duhet te kete antenen e vet.
Mund ta besh me ure lidhese e ne kete rast shikon kanalet e nje frekuence.
***useless quote***
Prej Diseq C vjen nje Kabel si behet kjo ure lidhese nese mundesh me detalisht. Faleminderit.
A smund te me tregoj dikush si behet konfigurimi i dm7020 HD me Twin Tuner DiseqC 1.1 me 6 Lnb qe te mundesohet ne Kanal te incizohet e tjetri te shikohet. Ne Goolgle nuk gjeta asnje tutorial si behet konfigurimi.
***useless quote***
o Hansi xxxxxxxxxxxx![]()
Tani nese e ke versioni twin sat, e vetmja zgjidhje eshte lnb ne 2 dalje nga parabola.. pasi ky tuner qe ka dm7020 yt nuk ka dalje LOOP qe te besh ure lidhese.. Ne rastin tend te duhen 6 lnb twin.. Mos kerko ne google dicka qe nuk ekziston si opcion.. klm..
pershendetje di ndonjeri se qka ndodhur me frekuencen e idmanit,dikush me tha se hapet ne korrik.
***useless quote***
11175 h
dvb-s/mpeg-227500 5/6
Kush me tregon se ku shitet kabull cilesor origjinal ne Tirane per antena jasht shtepie ja kisha dit per nder?
***useless quote***
une te tregu elektrik e kam blere me 500leke metri super cilesor
Pershendetje din ndonjeri si munt te jet pini ne setup te dreambox 500s ndoshta jon njesoj te gjite recerverat dm, nuk e perdori edhe pse osht i abonum pasi qe disa programe te sky de, dhe sky it jon blloku per shkak qe e kom provu me DiSEqC 2.0 a ki e ka vetetm 1.0 dhe1.1
Une e kom nje Amiko Mini HD SE qe e perdori tasht .
O ti kapoaug une kerkova vetem ndihme e ti ofendon, qjan kto ofendime ne kllapa, ju lutem administratoreve te fshihen keto postime. Nuk do te arrish asgje me keto, vetem e tregon veten sa ke vlere,,,