olger!
Mendoj se duhet të bësh konfigurimin e DiSEqC në aparat:Hotbird port1,Eutelsat port2,Astra port3.Po kështu duhet t'i vendosësh dhe te lart te antena(te DiSEqC) Na thuaj çfarë aparati disponon.Suksese!
olger!
Mendoj se duhet të bësh konfigurimin e DiSEqC në aparat:Hotbird port1,Eutelsat port2,Astra port3.Po kështu duhet t'i vendosësh dhe te lart te antena(te DiSEqC) Na thuaj çfarë aparati disponon.Suksese!
***useless quote***
Po keshtu i kam vendosur miku im , DM 500s e kam aparatin .
prsh.eshte reale tring compani po e pershtat dhanjen e sinjalit satelitor vetem per aparatet e tyre personal. Duke istaluar per rigjenerues ne tunerat e aparateve te vet.un personalishte tp 11427 e kam me 95 kurse tp 11400e kam me 91.por un ket sinja e disponoj me parabol 1 m25cm dhe lnb e kam me 4 dalje.kurse parabolat normale ,nga 85,90,,95 jane afersishte me ket potence TP11427 shkon deri 74ose 77, kurse TP 11400 shkon deri 64 deri70.klm.
fati 54 te uroj shendet
olger shko satellite configuration pastaj 4 satellite via diseqc opt a/b.
portin e 1. hotbird 13e
2. eutelsat 16e
3. astra 19.2e
4. nuk ka rendesi lere cfare te duash.
ps.mund ta kete fajin edhe diseqc
***useless quote***
Santan4 keshtu i kam vendosur neper porta neser do mundohem te gjej nje diseqc tjeter per ta provuar, LNB i kam te ndryshme nga njera tjetra mund te sjelle kjo ndonje problem ?!
jo nuk besoj provo vendose ne portin e 4 (katert) astra19.2 shiko a po te jep signal
Problemin e ke tek kokat lnb. Testoi dyshe dyshe... hiqe hotbird nga disecq dhe shiko do kesh sinjal tek dy te tjerat? Nese po, lnb (Hotbird) duhet nderruar sepse duhet te kete ndonje rezistence me frekuence tjeter nga dy te tjerat. E kam me prove kete qe te them, mos u lodh kot me disecq tjeter
Pershendetje,kush me thote a ka ndryshime ne frekuencen e bt sport hd ne 28 grade se nuk kam sinjal me frekuencen qe kam dhe qe para ca ditesh ishte ne regull,ne sd hapet normalisht dhe me sinjal rreth 80%,falemindeerit e klm...
***useless quote***
Ka kaluar ne UK Beam dhe e ben te pamundur shikimin ne Shqiperi. Tani vetem ne Sd nqs i kalojne dhe ato
BT Sports do japin champions dhe per kete abonentet e SKY jashte Britanise duhet te paguajne extra nese duan te shohin BT Sports.
Ndoshta nuk ka shume kerkesa per te pare BT Sports ne evrope dhe per kete mundohen te kene sa me pak shpenzime.
Ketu ne Greqi perse duhet te paguaj 40 euro ne muaj per BT Sports pa llogaritur abonimin e SKY kur mund te keme me 25 euro ne muaj OTE TV komplet me champions e kampionatet e tjera!