Pershendetje cka u be me disa Kanale te Telenor 0.8 W qe nuk punojne me, 6-eren etj.
Pershendetje cka u be me disa Kanale te Telenor 0.8 W qe nuk punojne me, 6-eren etj.
BT Sport Extra 2 *RED Button, ky stacioni ėshtė te astra 28.2e por nuk po e gjej si ne sd si ne hd keni ndonjė ide.
Falemiderit
cuna nje ndihme ju lutem kam probleme me dm 800 hd se kam probleme me kanalet hd me ik figura cto 20 sekonda dhe me vjen prap kjo ndoll ne kanalet hd kanalet sd nuk shkeputen nuk esht problem sinjali se e kam kualitetin e mire ndonje sygjerim
E regullova faleminderit kishte problem me imag i vura me dramup nje imag tjeter dhe gjithshka ok
faleminderit pewr pergjigjen
Duke patur parasysh tė dhėnat e revistės italiane Eurosat pėr madhėsinė e parabolave mė kujtohet se kėta satelitė duan pėrmasa tė mėdha. Edhe disa frekuenca tė Turksat 42E e duan antenėn me diametėr deri 3m,sepse sa mė nė Lindje ose Perėndim tė shkojmė, aq mė shumė ulet parabola dhe si rrjedhim,gjetja e satelitit bėhet mė e vėshtirė dhe prandaj parabola duhet e madhe.Natėn!
Te eutelsat 57est e kam testuar personalisht dhe kapet pa problem me pjate 110cm dhe hap kanalin Duhok qe jep kampionatin Anglez dhe Spanjoll vetem aparati duhet te jete hd,pasi transmeton ne mpeg4 ,kurse satelitin eutelsat 36est nuk e kam testuar personalisht po nuk e di qe ndonje kanal te japi sport.Po te postoj tabelat sipas revistes te specializuar italiane Eurosat .Sipas tabeles kapen dhe me pjate 80cm
Prsh mund te mi tregoni frekuencat e digitalb tokesor sepse nuk po me dalin tek kerkimi automatik ???
toni30!
Ja ku i ke frkuencat e tokėsorit:
802000 MHz 5/6
818000 MHz 5/6
842000 MHz 5/6
858000 MHz 5/6 Suksese!