Kerkoj ndihme. Si mund te fus hotbird astra etj sat me motor nga nje amiko . Sinjalin te satelit te ndryshem po me motor???
Kerkoj ndihme. Si mund te fus hotbird astra etj sat me motor nga nje amiko . Sinjalin te satelit te ndryshem po me motor???
Pershendetje!
Cfare frekuence kane kanalet BT Sport EXTRA nga 2 e ne vazhdim sepse spo arrij ti kap dot me dm500s.
Mund te me thot ndokush si mund ti kap keto kanale?
Nuk egziston ndonje kanal Bt sport extra 2. Ndoshta jane kanale interaktive qe ta mundeson vetem aparati i sky uk
keto kanale jane interaktive dhe jane kanale vetem per ndeshjet e champions league..jane ne frekuencen 11385 v 29500 dhe jane aktive vetem 5 minuta para se te filloje ndeshja deri ne perfundimin e saj..pastaj jane te mbyllura..nga sa di une jane vetem per angline..nuk i kap jasht anglise..per ti regjistruar si kanale duhet shfrytezuar pikerisht koha sapo fillon ndeshja..ndryshe nuk i regjistron dot..
A ka ndryshime ne paketen bulsat 39e sa i perket sinjalit te kanaleve Hd, te tjerat kapen ndersa Hd asnje, mos kan ndryshuar frekuencat.
tv-idman hd nuk me hapet ....sinjal kam te mire ne sd me hapet ...nuk e kuptoj arsyen..klm
Pėrshėndetje jetoj ne Shqipėri dhe deri dije kisha te vendosur astren 28.2E me njė pjate 80 cm me merte vetėm njė pjese te stacioneve psh: sky sport nga 1 deri te 5 po ashtu dhe kanalet me filma premier, premier+1, emisione muzikė etj, sot vura njė pjate 1m se me thane qe me pjate 1m i merr pjesėn me te madhe te stacioneve por ndodhi qe sky sport 5 po ashtu dhe stacionet e filmave premier, premier+1 etj, nuk i merr me, por tani me merr bt sport, bt sport extra, setanta Irlandė qe me para nuk i merte si e shpjegoni ketė kam gabuar unė ne gjetjen e sinjalin apo sky UK kėshtu e ka sinjalin.
Pėr ta pėrmbledhur stacionet qe me merrte me para vetėm njė pjese me merr tani ndėrsa me pjatėn 1m me merr stacione qe me para nuk mi merte.
A ėshtė e mundur ti kem te gjitha stacionet njėkohėsisht jo ca e ca
Faleminderit.
Ndernjet 3mm ke dy satelite astra2e 28.2 dhe eutelsat 28.5
Ke nderruar parabole por cilesia e sinjalit eshte njesoj sepse ate e di ti ose nuk e ke gjetur mire sinjalin ose e ka fajin parabola.
bt sport kane sinjal me te mire se sky sport1-5
Ne Shqiperi me 1m i kap te gjitha kanalet e zones evropiane, natyrisht me lnb te mire!