Astra 3B 23.5 east. Kanale hollandeze, belge,ceke dhe sllovake.
Astra 3B 23.5 east. Kanale hollandeze, belge,ceke dhe sllovake.
Pershendetje. Edhe une kam te njejtin problem, megjithse antenen e tokesorit mendoj qe e kam te mire. ajo qe desha te pyes eshte se a mos duhet te shtoj nje amlifikator per antene te jashtme? Flm
ne radhe te pare duhet te kontrollosh impiantin tv ne shtepi,sa priza antene ke dhe si eshte bere shperndarja pastaj te shohim cfare duhet te besh.nqs se sinjali i marre nga antena eshte i dobet ath amplifikatori nuk te hyn ne pune.
te them te drejten nuk e di se sis eshte bere shperndarja, por di te them se kanalet analoge mund te shihen, pra mund te themi se eshte pranueshem sinjali ne analog. Ndryshe eshte ne dixhital ka frekunca qe nuk i kap fare pasi sinjali eshte shume i dobet, pastaj ka edhe frekuesca te cilat kapen, por here pas here ka ndonje ngecje, qe nuk te bezdis shume ne fakt.
Kjo eshte gjendja.
Pershendetje!!
Jam kurioz te di se a eshte e mundur te kapen ne Shqiperi kanalet Match! Football. Keto kanale jane pjese e paketes Ruse NTV Plus por kam vene re qe jane aktive ne shume satelite. Nese dikush ka mundur ta kap kete paket ne shqiperi mund te na japi ndonje ide se si. Flm
Pershendetje miq. A di njeri te me thote se ku mund te gjej nje amplifikator per sinjalet e tokesorit Tring e digitalb ne Tirane? Flm