Не съм убеден, че някой тук във форума може да направи пълен дъмп...
Не съм убеден, че някой тук във форума може да направи пълен дъмп...
Прочети по нагоре дъмпа е във софта на приемника, според колегата. Само за сведение няма проблем процесорите на приемниците да препрограмират картите.
За да се клонира картата трябва да се знае точният номер на чипа в нея. Чак тогава може да се разбере какъв вид е чипа: пик, авр, флаш.
И според вида на чипа се подбира програматора и софтуера за четене и писане.
Тъй кат гледам май само ти си напредналия :)
Колега бъди така добър и дай дъмпа и на нас :)
сигурен сън че ще е доста полезен
а ако искаш може да кажеш и с какво си го прочел и записал :)
Да трябва да разбера какъв е чипа, но как?
Не съм казвал че дъмпа на картата е в дъмпа на флаша на приемника. Казах само че се вижда на един от редовете, серйния номер в явен вид.
Дъмпа ще дам на този който ми помогне но без серйния номер, защото номера е свързан с моето име.
Иначе четенето на флаша го направих програматор, след като го разпоих.
Номера на чипа може да ти го каже пройзводителя, или някой програмист от Булсат да се направи на ударен и да го напише тук. И тогава вече ще се мисли за програматор и софтуер.
П.П. Има и друг вариант, да се съберат всички команди, който получава картата, всички отговори, който картат връща и според тях да се напише софтуер, който да работи с някой известен чип.
ок махни серийният номер
и кажи поне с какъв програматор
Програматора отдавна го има във форума, първо търсачката и после в темата, моля. http://www.satsupreme.com/showthread...5518)-TUTORIAL
Аз се обърках честно, имаш дъмп от флаша картата или дъмп от флаша приемника?
Имам дъмп на приемник.
Разменам го за дъмп на карта.