e rregullova flm , veprova ashtu sic tha anetari vaka61 dhe e zgjidha problemin
e rregullova flm , veprova ashtu sic tha anetari vaka61 dhe e zgjidha problemin
ka njeri qe mund te me ndihmoj ...
kam nje dm800 dhe c-line gjithashtu , sot ne mengjes e neza dhe spo me punonte asgje , mendova mos eshte problem image keshtuqe ia ndrrova me nje image tjet e fus c-linen por sme hap asigje provoj me shku te ccaminfo dhe kur klikoj te client me thot network error , ju lutem ku mund te qendroj problemi ,,,,
***useless quote***
Mund te kesh probleme me internetin,kontrolloje duke shkuar tek network dhe bej prove netin...mund ti besh dhe ristart netit,kontrollo routerin,kabllin e gjithcka...
Perdor nje usb dvb-t,avermedia af9015,me DM800SE,punon shume mire,po ndodh qe ndonjehere i iken sinjali dhe nuk kap asgje,i bej ristart e gjithcka ne regull,per tu perseritur ne nje kohe tjeter mungesa e sinjalit,ndonje ndihme????
***useless quote***
mundet ta ket image problemin e them nga eksperienca me blackhole 2.1.4 qe kam perdorur skishte me te voglin problem kurse me imagin e fundit 2.1.5 ka ket problem per mendimin tim image e ka problemin
***useless quote***
2.1.5 nuk e njeh fare usb,ndersa 2.1.4 nuk e kam perdor,ne se ja vlen si imazh,ne se mundesh me sill linkun per ta shkarkuar,kam dm800se estar sim...
pershendetje deshta te pyes kush mundet mem ndihmu rreth dreambox 800 hd pvr sim 2.01 dreambox osht original edhe une po du me kalu nga ssl82 qe osht ne ssl84 po nuk e pranon as ni image me ssl84 kush kish mujt mem ndihmu rreth keti problemmi se kom provu shum lloje te imagev po kot ka qen nuk i pranin ssl84 ju kisha lut aj qe din let tregoj ??
***useless quote***
Dreamboxi juaj me sim 2.01 nuk eshte original,prandaj siguroju mire se cfare sim ka brenda aparati qe te te ndihmojme.
Faleminderit.
USB\VID_0CF3&PID_1006&REV_0108
i ka gjetur ndokush driverat wireless per dreambox per kete ID?