***useless quote***
Edhe kete gje e kam bere por formatin Ntfs nuk e njeh dm
***useless quote***
Edhe kete gje e kam bere por formatin Ntfs nuk e njeh dm
pershendetje
mere kete qe po te postoj dhe instaloje ne pc.ky program i ben te gjtha llojet e formatimit
qe ta njohi dreamboxi duhet qe ta fomatosh Ext3 ose ne Ext4.
perdorimi i programit MiniTool,mbasi te hapesh prog MiniTool gjeje hard disk 750 GB klikoje me te djthten e mausit dhe beje format ne cdo lloj, pastaj lart ne te majt te programit ke nje Apply klikoje qe te filloj.
mbasi te mbaroj formatimi fute ne dreambox dhe beje media hdd ose media usb.
Cuna e mora aparatin db 800hd clon *inetbox 800hd* nga tekniku ku e cova per probleme tensioni cdo gje ok tha nuk ka te tilla probleme tha , ateher e ka ne imazhe mbase.
Eprovova me kete programin po asgje nuk lidhet.
***useless quote***
provoje edhe njehere me kete
Flm stv2008 e kam provuar po nuk lidhet, nuk i funksionon butoni power drita ngelet e kuqe.
***useless quote***
Pershendetje skrap. Ti se pari siguroje aka qasje ne rrjet DM ?
Persh fatmir500 kur e lidh me korentin ndizet drita e kuqe para dhe dy dritat e internetit mbrapa, ato ngelen te ndezura.
***useless quote***
skrap ti tash duhesh me kqyr a ka qasje e rrjetit inter,, me dm ? hape prog.. nese e ki ne pc instalum Dcc E2 hape dhe shko te search kliko dhe shiqo apo e kerkon ip e dreamboxit nese po ather e ka fali imagi e nese nuk e gjen ip dm ather e ka fali rrjeti
Pershendetje kam nje dreambox dm500hd me sim ferrari nuk ndizet asnje drite perpara vtm drita e internetit dhe nje drite e kuqe ne board aparati nuk starton, mund te riparohet.