***useless quote***
tek tema e manualeve ke çtë duash për dm500s hidhi nje sy se shqip është.
***useless quote***
tek tema e manualeve ke çtë duash për dm500s hidhi nje sy se shqip është.
Cfare emulatori duhet per te hapur kanalet ne Bulsat me celsa dhe me Cline. Flm.
***useless quote***
mgcamd 1.38 ose 1.35a
ose oscam cfaredolloji
Kush me ndihmon me driverat e USB tokesor,se nuk po punon me ferrari addons manager,per ti instaluar ne image gp3,i kam kerkuar e spo mundem ti gjej...faleminderit...
***useless quote***
se pari duhet te modelin e dekoderit DM qe ke. e dyta ca sim card ka. e treta cilin SSL bootloader ka aktualisht. dhe e katerta cilen USB DTT disponon, qe ne te tjeret te jemi ne gjendje te te ndihmojme
***useless quote***
Ke te drejte,po duke patur parasysh se kam perdor ferrari addons manager, qe i ka te gjithe driverat nuk i permenda ato te dhena,kam dm800 se me estar ssl 84,usb af9015 po ashtu dhe dm800 me estar ssl 84 usb a867 ...
Kerko ne google Japhar Addons Manager 5.2 per dm800 OE2.0 ose OE1.6,aty i ke driverat per usb tokesore(ka zevendesuar Ferrari Addons Manager)
Ketu poshte ke per dm800 OE 2.0.
Faleminderit
Nuk e di nese eshte problem vetem i imi, apo dhe i dikujt tjeter, qe nuk po hapen më me ccc@m italia1 dhe rete4, pas dates 7 shtator.
Cudia eshte qe kanalet e tjera te se njejtes frekuence te mediaset (por edhe paketat e tjera), me ccc@m hapen dhe jane ne rregull (canale 5, boing etj).
Probleme kam edhe me la7